![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.11.2009
![]() |
problem z nagrywaniem płyt dvd+r dl
Witam, posiadam nagrywarke dvd marki samsung sh-223f z opcja nagrywania dvd+r dl (sprawdzane przez nero) ostatnio zakupiłem 10 płyt dvd+r dl x8 marki omega, ponieważ chciałem nagrać kilka gier. Uzywam Nero 7. Wczoraj była moja pierwsza próba nagrania gry NFS Pro Street, nagrywałem prędkością x8, wszystko obyło się bez problemów. Jednak dziś chciałem nagrać Resident Evil 5 (plik iso zajmujący 6,95 gb), w nero po nagraniu wyswietlil mi sie komunikat "nagranie zakonczone powodzeniem". Chciałem później odtworzyc ta plytke na kompie a tu wyskakuje komunikat ze w napedzie jest czysta plyta. nagralem jeszcze raz na innej plycie to samo, pozniej jeszcze raz na tej samej i tez zakonczony powodzeniem jednak plyta sie zwalila, sprobowalem z inna gra ale efekt jest ten sam czyli : czysta plyta. Czym jest to spowodowane i czemu system odczytuje czysta plyte mimo ze nero nagralo dobrze. Prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagrywaniem płyt DL | grs | Napędy optyczne DVD | 4 | 06.02.2010 17:12 |
liteon SHM-165P6S problem z nagrywaniem obrazów płyt DVD | AnthraXsc | Napędy optyczne DVD | 0 | 21.02.2007 20:47 |
Nagrywarka LITE-ON DVDRW SOHW 1633S - problem z nagrywaniem płyt DVD-R | Wojtex | Napędy optyczne DVD | 7 | 30.12.2006 19:12 |
Pioneer DVR-110D - problem z nagrywaniem płyt DVD | NIXin | Napędy optyczne DVD | 9 | 15.09.2005 09:08 |
problem z nagrywaniem płyt dvd | adieqp | Napędy optyczne DVD | 4 | 25.12.2004 22:31 |