![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.03.2005
![]() |
LG GSA-4163 i bitsetting
Witam.Mam nagrywerke LG GSA-4163.Moj stacjonarny odtwarzacz odtwarza jedynie minusy.wiem ze musze zmienic booktype.Chce teraz wypalic film.Jest on w formacie vob.Juz jakis czas temu udalo mi sie zmienic bitsetting ale film byl w formacie img i nagrywalem alcoholem.Poradzcie mi jakiego programu powinienem uzyc?Czy ten w nero jest dobry i bez problemu to zalatwi czy polecacie cos innego?
Pozdrawiam.Rbonzo. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
W minusach o ile wiem nie zmienia sie bitsettingu, maja starsza konstrukcje , ale jak twoj odtwarzacz odtwarza minusy to kup minusy i nagraj na nich film, program w nero NeroCD/DVD Speed jest niezly przynajmniej mi zmienia bitsetting bez problemu ale mam inna nagrywarke.
Format VOB to jest dvd nagrane na dysk nie do obrazu wiec je nagraj za pomoca nera wypalajac DVD-Video |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.03.2005
![]() |
Niestety w poprzednim posdcie zapomnialem napisa ze chce wypalic plytke DVD+R...Dokladnie tak zrobile zanim mi napisales.Uzylem programu NeroCD/DVD Speed.Wybralem
NeroCD/DVD Speed i nagralem.Booktype zostalo zmienione i film bez problemu dziala na stacjonarnym.Dzieki! |
![]() |
![]() |
|
|