![]() |
Uspokoj sie !! Wiedzialem ze sie odezwiesz bo w kazdym moim poscie odpowiadales tak ze mi sie plakac chcialo. Zadaje proste pytanie i oczekuje prostej odpowiedzi poniewaz nie znam sie na tym, a ty mi wyjezdzasz z jakimis offtopami. Jak nie pasuje ci co pisze, literowki; nie czytaj prosta sprawa. Jesli nie wiesz o co chodzi to prosze cie... Nie udzielaj sie.
Reszte uzytkownikow prosze o pomoc |
Cytat:
To może w swej niesłychanej wszechwiedzy sam sobie odpowiesz na swój problem No co, nie wiesz koluniu? ??? BTW Dla ciebie ustrój komunistyczny jeszcze sie nie skończył towarzyszu Skoro mówisz o sobie w liczbie mnogiej? BTW2 Co to: podzikować? ^_^ Czy to może z tego flmu: "Tańczący z dzikami?" ^_^ BTW3 Jak tak sobie czytam ten twój pierwszy post To a propos inteligencji tak sobie myślę Że faktycznie chyba przesadziłem i powinienem napisać bardziej prosto Adekwatnie do pytania :taktak: :papa: |
Cytat:
Pozdrawiam. ;] |
Zobaczcie co się dzieje :O
Jaka nietolerancja :bicz: Chłopak ledwo kupił LG, a już ktoś mu negatywa przy*******ił :D ^_^ P.S. Od razu mówię, że to nie ja :czar: <= :nieee: |
LG GSA-4163B... Problem...
Witam ... mam niewielki problem. Mianowicie dzis zakupilem nagrywarke LG GSA-4163B i wlasnie ja testowalem, nagralem pare plyt. Wszytko ladnie pieknie, tylko po nagraniu i wyciagnieciu plyty dvd system pokazuje mi ze czysta plyta jest nadal w napedzie. Gdy wloze nagrana wczensije plyte tez pokazuje ze czysta plyta jest w napedzie.Dopiero musze 2 razy wyciagnac i wlozyc plyte i wtedy czyta ja poprawnie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:06. |