![]() |
jest wlasnie na odwrot, spapralem 10dvd tdk pare verbatimow a hawki i inne po 50gr wypala czesciej na wyzszych predkosciach
zrobilem to co bylo napisane w tym poradniku teraz moge wypalac plyty z predkoscia 1x 1.2 2.4 oraz max czyli 16 po wybraniu 16 naped sie rozpedza i hamuje tak kilka razy i failure |
jakie p***322;yty? :>
pewnie znane i lubiane hawk'i tudzie***380; omegi czy inne wynalazki :idea: popraw si***281;! u***380;ywaj lepszych no***347;nik***243;w :czytaj: no i gdzie ta moja szklana kula? :hmm: przyda Ci si***281; jeszcze to: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=57073 |
LG GSA-4167B - problem
witam
mam problem z ww nagrywarka, bezproblemowo wypala plytki z predkoscia 4x ale juz na 8x wypala mi co 10 plytke na 16x 2 min po starcie mam failure a plytka jest jak nowa, kiedys mielm inna wypalarke cd LG to podczas proby wypalanie czegokolwiek = res kompa, od kumpla pozyczylem jego nagrywarke dvd to 'zacina' sie wypalanie, dojdzie powiedzmy do 50% i moge czekac 2 dni i nic sie niedzieje jakies pomysly? (: z gory dzieki morth~ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:04. |