![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2007
![]() |
Panowie!!! Bez nerwów:-)
U jednego kumpla testowałem to w kompie z zasilaczem Topower, jakaś 400 za 200zl, a na drugim kompie testowym też była 400 firmy "Take Me" ![]() W obydwóch przypadkach nagrywarka działała. W moim kompie po przepięciu dysku na miejsce nagrywarki i nagrywarki na miejsce dysku dysk działał, a nagrywarka nadal nie. W każdym razie, postanowiłem zaryzykować i kupiłem zasilacz (Delta). Po świętach powinien dotrzeć. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
owszem zasilacz topower kosztuje jakies 200zl ale take me i delta jakies 50zl wiec po co testowales na dobrym zasilaczu i kupujesz taki sam jaki masz w kompie bo ten co zam***243;wi***322;e***347; nie bedzie lepszy od tego co teraz masz w kompie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
![]() |
Nie byłem na 100% pewien, czy to rzeczywiście wina zasilacza, dlatego postanowiłem wybrać tańszy produkt.
A co do tej Delty, to robi ona też dla Chiefteca. Wygląda solidnie, ma 12cm wiatrak, duże radiatory i dość sporą wagę. Zasilacz zamówiłem w czwartek, już myślałem, że dotrze po świętach, a tu niespodzianka, przed chwilą przyniósł go kurier ![]() Kolejna niespodzianka: nagrywareczka już działa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
To dobrze ze dziala nagrywarka ale nie mysl sobie ze jak kupiles Delte to tak jak bys mial chiefteca bo to co kupiles robia chinczyki a to co pisza na allegro ze delta robi dla chiefteca to raczej jest klamstwo poniewaz delta skupuje odrzuty produkcyjne od chiefteca i sprzedaje je taniej ale to co ty masz nie jest ani troche chiefteciem, ***380;ycz***281; szczescia aby zasilacz dzialal ci dlugo i nie spalil kompa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
![]() |
Spoko, wiem, że super sprzęt to nie jest, ale jak za taką kasę to jestem zadowolony, zwłaszcza, że to ma zasilać słabego kompa.
A co do Chińczyków, to co teraz nie jest robione w Chinach ![]() Czekam, aż na rynek europejski wejdą chińskie autka ![]() Dziękuję wszystkim za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeden już wszedł... Został błyskawicznie wycofany z rynku, bo nie przeszedł prób zderzeniowych- składał sie jak karton
![]()
![]() |
|
|