![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LG GSA-H73N 2008r.
Następny napęd typu -yoker którego nie dotyczą żadne kryteria wiekowe i inne , bardzo bardzo bardzo rzadki model spotykany zazwyczaj w gotowych zestawach HP którego nam brakowało do dziś w Encyklopedii\Tablicy napędów optycznych HLDS,......
Chipsety Panasonic MN 103SC8GRT + AN22117A + OPU LG LPC 815R, Niestety w\w egzemplarz ma uszkodzony laser DVD a dokładnie zoom do odczytu i zapisu DVD DL.....który po włożeniu płyty DL zawiesza całkowicie optykę po czym nie są widoczne żadne płyty DVD ani CD lub inne cyrki wyprawia ..Ale najważniejsze co było nam potrzeba zostało odczytane ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zamaskowany
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zamaskowany
Tym razem w trochę lepszym stanie -jedna moja \ druga Blackened2687\ nad jedną trzeba jeszcze popracować ...
Data produkcji styczeń 2008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zamaskowany
Data produkcji luty 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zamaskowany
Data produkcji styczeń 2008
Verbatim DVD+R MCC004 CMC Made in Tajwan LG GSA-H73Nfw.B103 NERO 2016 x8 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zamaskowany
@Blackened2687
Moja już doprowadzona do pełnej sprawności.....zgadnij w czym problem bo Ciebie też czeka taka sama robota ![]() ![]() Data produkcji styczeń 2008 \ powtórne testy po doprowadzeniu do stanu pełnej sprawności ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Mam i ja!
![]() Też z gotowego zestawu, ale nie HP, tylko Dell - taki jakiś mały, cuś jak mini-itx. Wygrzebany w zakładowym śmietniku elektronicznym, znanym też jako sklep koła fortuny. ![]() Testów na razie żadnych nie będzie, bo okazało się nagle że to chyba pierwszy mój napęd SATA i nie mam adaptera. ![]() Ale kupię! ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Adapter jest, ale potestować nie mogę - na naciśnięcie przycisku otwierania/zamykania tacki napęd reaguje tylko wydawaniem dziwnych dźwięków.
![]() Rozbierać na razie nie będę - mam większe problemy, więc to musi poczekać. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Napisałbym, że gumka Ci pękła
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Proszę o Pomoc !!! Nagrywarka LG GSA - H55N | Munez89 | Napędy optyczne DVD | 0 | 11.10.2008 00:16 |
problem z DVD LG GSA H58N | zapalos | Napędy optyczne DVD | 9 | 11.07.2008 16:48 |
PROBLEM - LG GSA H42N i fatalna predkosc zapisu - NEED HELP!! | Cat11 | Napędy optyczne DVD | 10 | 13.07.2007 09:29 |
Lg Gsa H12n | tomili | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 1 | 11.02.2007 04:45 |
Problem z nagrywarką LG GSA H12L | Dominic6 | Napędy optyczne DVD | 2 | 04.01.2007 20:18 |