![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
Hm.. sprawdzalem na wszystkie mozliwe sposoby, najstarsze nero jakie zainstalowalem to 6009 (instalacja na Win XP x32) a wiec wszystko powinno dzialac. W tej wersji chyba nie ma automatyzacji.
Wyglada na to ze moja nagrywarka nie bedzie nagrywac w trybie TAO. Co lepsze, bez wzgledu na wersje nero i rodzaj systemu operacyjnego, jesli chce nagrac plyte CD to wszystkie opcje moge sam ustawiac, natomiast jesli chce nagrac plyte DVD nero ustawia opcje za mnie. Widocznie tak juz musi byc. Z instalacja ASPI tez sa problemy. Sciagnalem ze strony adapteca. Instaluje weglug opisu czyli: install.bat XP64 z wiersza polecen. Oto komunikaty: "Step 1 of 3: REGISTRY MODIFIED FOR ASPI32" 1 file(s) copied. "Step 2 of 3: COPYING ASPI32.SYS" 1 file(s) copied. "Step 3 of 3: COPPYING WNASPI32.DLL" Robie restart, odpalam aspichk.exe a ten twierdzi ze nic nie jest zainstalowane. Kiedy wyszukam na dysku odpowiednie pliki to niby sa w odpowiednich miejscach... Z tego co wyczytalem w README, dla Win XP x64 powinny zostac przekopiowane pliki ASPI64.SYS i WNASPI64.DLL Mam nadzieje ze pomimo tego uda sie nagrac troche plyt. Jesli nie to trzeba bedzie pomyslec o zmianie nagrywarki. Jeszcze raz dziekuje wszystkim za posty ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|