![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 27.01.2003
![]() |
jak to jest z kupnem stacjonarnego DVD w Stanach
no własnie czy blokada regionalna bedzie w kazdym modelu kazdej firmy i czy jest sposób na obejscie tego - chodzi o stacjonarny DVD no poza zasilaniem na 120V
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
W Nowym Yorku są sklepy dla turystów (mówił mi znajomy, sam nie byłem) i można kupić sprzęt w wersji europejskiej na 230 V
no i taki model ma chyba blokadę na Europę. |
|
|
|
|
#3 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
dvd
120 na 220V to nie problem,a jest duzo na rynku odtwarzaczy dvd ktore po zmianie biosu graja all region i sa bardzo tanie tak ze jak masz okazje to kupuj
|
|
#4 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Re: dvd
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
juz od $70 dolarow mozna kupic DVD region free, z przeloczeniem na 110 i 220v, i z mozliwoscia podlaczenia do telewizora Pal i NTSC, jak i odgrywania DVD z Pal i NTSC.
Wejdz sobie na eBay, wpisz "region free dvd player" i za $80 dolarow do domciu tobie przysla. Sa to jednak marki malo znane,(Daweoo, Lasonic, JVC), acz kolwiek bardzo popularne pomiedzy naszymi osobami, ktore maja te wlasnie wymagania. wiem ze tez sklep Costco, mial region free DVD za $69 dolarow. powodzienia. shuma02 ps widzialem tez strony, gdzie sie reklamuja ludzie wpolsce ze kazdy DVD player przerobia na Multiregion, za chyba 200zl. |
|
|
|
|
#6 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
no cos takiego mi było trzeba, mysle ze na miejscu w jakimś sklepie dla turystów też cos takiego dostane...
|
|
#7 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
DVD region free
Po co placic za przerabianie jak odtwarzacze sa tanie a wystarczy tylko zmiana biosu ktory nagrywasz na cd-rw i wkladasz do dvd playera i po 30 sek jest region free.
a tu link do strony z takimi DVD i biosami do nich http://www.nerd-out.com/darrenk/
|
|
#8 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.07.2002
![]() |
kupisz tam coś na pewno, ja kupiłem w ny panasonica region free za 300$ ale to było 3 lata temu, jak płacisz gotówką to możesz się dogadać i nie płacić taxu
|
|
|
![]() |
|
|