![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Powiedzcie gdzie najtaniej kupiliscie plyty cd-r LS bo ja kupilem verbatimy po 17.52 brutto i benq po 18zl brutto obie w cake po 10 szt. W Pronoxie i Actionie w prawdzie sa to hurtownie ale jestem ciekaw bo u mnie w katowicach widziale tylko po 4zl szt. w Mediamarkt
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
tak sobie oglądam wasze "ryunki" na płytkach i przyznam, żże wyglądają rewelacyjnie. Tydzień temu pożyczyłem z roboty LG 4166 i przyznam, że rozczarowałem się. Za pierwszym razem gdy chciałem wypalić w sumie 4 napisy na płytce przy najlepszej jakości to po 30 minutach po pierwsze nie mogłem wyjąć płytki po skończonym "malowaniu", a po drugie jak już zresetowałem kompa to po wyjęciu plytki nic nie było na niej wypalone. Dziwne... więc wypaliłem w jakości normalnej i coś się pokazało, ale wyblakłe. Jednak na drugą płytkę wrzuciłem zdjęcie kolegi i już niby było w porządku bo poszło na BEST, ale też wynik był wyblakły... jak oglądam dzieło Rausa to niektóre cześci są mocno czarniejsze, a iine ciutke wyblakłe... nie wiem jak coś takiego zrobić. U mnie na płytce ze zdjęciem to wyszły ziarenka
![]()
![]() |
|
|