![]() |
ok, dzikuje zaraz sprawdze...
|
Cytat:
a dokładnie to post 251 sciągnij zainstaluj i powinno działać a na przyszłość to jest takie coś jak opcja SZUKAJ |
kupilem dzisiaj nagrywarke Lite-on 16h52 i dostalem do niej plytke power dvd i nero. zainstalowalem nero i9 nie moge wypalac obrazkow.. co jeszcze musze zaqinstalowac?? pisaliscie na forum o silnikach LS ale skad je wziac bo nigdzie ich nie widze...na stronie liteon'a znalazlem tylko jakis nowy firmware.... pomozcie bo sie napalilem na drukowanie obrazkow a tu lipa :D
|
Witam. Co sądzicie o nagrywarce Philips DVDR16LS?? W sumie to jest to samo co BenQ 1625 (tylko w dużo fajniejszej obudowie), ale słyszłem że ponoć firmware od Philipa jest lepszy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiecie kiedy LG wypuści palarkę z LS, ale wewnętrzną ?
|
Cytat:
|
|
Cytat:
bartez gdzieś na początku tego wątku już opisywał że trzeba wybierać pusty szablon |
http://www.nero.com/nero6/eng/System...t_Updates.html
tylko dla systemów Windows 2000 i Windows XP moze komus sie przyda mysle ze nie pomylilem dzialu pozdrawiam |
Cytat:
|
HP640 - > Pan w serwisie HP powiedział: oprogramowanie HP jest do d**** miałem tą ngrywarkę i zdechła po wypaleniu dziesięciu płyt. Może ktoś kto ma 840i powie jak się na niej nagrywa? Płytki DVD-RW/R i DVD+RW/R najważniejszych firm znaczy Platinum, Esperanza, Titanum, Flamingo :P no i jakies lepsze jak można Vebatim czy coś bo co innego nie przychodzi mi na myśl :) a może Lite-ON?
|
Niestety nie jedyna taka, probowalem tez na płytach CD-R. Niestety nie testowałem płyt innych marek niz Verbatim...Teraz mi sie dziwnie zaczyna zachowywac nagrywarka bo caly czas tacka wyjezdza sama;/ Chyba ja odniose w poniedzialek...
|
Cytat:
Byc moze jakas kiepska plyta. Czasem sie zdarzaja |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:04. |