![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
bartez dzieki !!
|
plytki CD tylko nie bylo DVD
ale verbatim
|
Ciekawostka
Na samym poczatku podpielem benqa do controlera IT8212 ata raid. i beng czytal plytki CD i DVD-ale nie nagrywal !!!
A jako ze na mobo asus P5ad2 jest tylko jeden controler IDE ATA a byly do niego podpiete plextory, zostalo mi wyjscie przepiac jednego plextora do IT8212 a benqa do plextorka jako slave. W tej chwili wszystkie nagrywarki sa ok. plextor na IT8212 sprawuje sie dobrze , czego benq odmawial nie wiem ? |
a gdzie kupiles tego benqa i za ile?
|
fajne to lightscribe ale to bardziej jest chyba bajer niz coś uzytecznego i nagrywarki sa narazie 2x drozsze od normalnych o plytkach nawet nie wspominam napewno je bede mial w nagrywarce blue ray ktora kupie za jakies 3 lata ;) narazie lepiej zostać przy pisaku
|
|
to niesprawiedliwe :(
|
Benq 1625
nowe firmware
1. Improve the writing quality for Philips (C08) 8x DVD+R media. 2. Support the Disc Quality Test of CD-DVD Speed. 3. Modify the algorithm of WOPC. 4. Improve the stability in mounting the LightScribe DVD media. ( co miesiac nowe-niezle, prawie jak LiteOn) 8 ) |
ritek x16 test
ritek to nie najlepszy nosnik dvd+r ;)
|
beng 1625
CD audio test (verbatim lightScribe cd-r) :wow:
|
Łeeeee
Ale to LightScribe to monochromatyczne jest :\ Jak będzie w kolorze To sobie kupię :taktak: :D |
No to jest wada ! nie da sie ukryc, w kolorze bylo by super,
|
się wtrące
pomijając płytki printable - trza mieć sprzęt i nakejki - każdy wie o co chodzi to LightScribe kątra mazak.... ja tam jestem zainteresowany jak będzie w normalnej cenie. |
LightScribe w kolorze imho będzie jakości odpustowej z zabawy w Pcimiu Dolnym. Czarno biały wygląda stylowo i estetycznie. I jak napisał ed hunter...do dobrego kolorowego wydruku potrzebne naklejki , płytki printable i odpowiedni sprzęt. Wolałbym gdyby lightscribe pozostał dwukolorowy , poprawiliby tylko prędkość wypalania.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:51. |