![]() |
Ja mam LG 4166 zepsula sie po 3 tygodniach uzywania ale sie zepsula, wymienili po perypetiach na czarna i dziala. Czarna sie nawet lepiej prezentuje:)
|
Mam LG-GSA 4166B Z Lightscribe - działa bez zarzutu polecam
|
Ja mialem nie mila sytuacje z HP 640 psul mi sie dwa razy w koncu zarzadalem litka i mi go dali, jestem zadowolony, moze trafilem na taka partie, moze nowszy 840 bedzie lepszy nie wiem, ja mam litka 16h5s i jestem zadowolony
|
Cytat:
Na dniach (właściwie to dzisiaj)miałem sobie kupić takie cudo, ale teraz to się zastanawiam czy kupić 4166B czy może już H20L. Jeżeli ktoś ma już jakieś doświadczenie z tym nowym modelem to proszę o radę. A tak wogóle to lepiej kupić LG czy Benq ? Bo widziałem opinie w tym wątku na temat LiteOn-a za nie bardzo , że lepszy benq (chodzi mi o HP na OEM-ach). Ja osobiście mam LiteOn Combo CDRW/DVD i jestem zadowolony więc nie wiem o co w tym chodzi. Uświadomi mnie ktoś ??? :P |
Cytat:
|
Cytat:
Ja z "hp dvd writer 640c (widziany tak przez sys. ale to oem Benq)" zrobić "Benq 1625" |
Cytat:
|
2006
|
Cytat:
:mruga: |
kolorowe LS tylko tu nie widze daty ale gdzieś o tym czytałem żę w lutym :)
|
No i oczywiście od koloru promienia lasera :taktak:
|| |
Cytat:
|
Zależy od nośnika.
|
A jak to jest z tymi kolorami? Nie trzeba do tego kupic nowego napedu obslugujacego kolor? czy to zalezy od firmware badz od nosnika?
|
bedąc posiadaczem LG GSA 4166B czekam na kolory . HP informowało żę w lutym 2006 mają sie pojawić kolory jest luty (koniec moich ferii) a kolorów jak nie było tak nie ma ;( . wiem ktoś moze kiedy będą one dostępne ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:57. |