![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.09.2005
![]() |
![]()
mam problem i nie wiem co zrobic
![]() jakis czas temu na płyte DVD+R wypaliłam (programem nero) jeden plik filmowy, wszystk było w porządku (przeciec juz tyle razy to robiłam ![]() nie mam pojecia dlaczego przy wypalaniu pierwszego pliku zaznaczylam opcje "pozwol na dogranie" ale mimo to nie moge teraz tego zrobic myslalam ze cos jest nie tak wiec wzielam kolejna plyte i wypalilam pliki, i znowu po kilku dniach chcilam cos dograc i znowu nie oglam ![]() tak sobie myslalam ze to moze wina plyt? zazwyczaj wyapalm na plyty DVD-R a tym razem DVD+R, albo tego ze trafilam na jakies feralne plyty jak myslicie co moze byc rzyczyna mojego problemu? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Podczas pierwszego nagrywania musisz otworzyc multisesje a jak bedziesz chcial dobrac to musisz ja kontynuowac, domyslnie sesja jest zamykana dlatego nic juz nie mozesz dograc
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 04.03.2006
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ani żadnej podobnej ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
http://www.nero.com/nero7/enu/Tutorials_Audio.html wybrac nalezy w tym przypadku (brak jezyka polskiego) - continue writing to a Data CD lub - continue writing to a Data DVD |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
czy jest jakas szansa aby dograc cos na te plyty? a i Bródka miał racje, nie otworzyłam multisesji ![]() ale dziekuje wszytskim za pomoc ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
Kopia z tych plyt na HDD i potem nowa plyta, instrukcja multisession i juz z gorki. Po takiej konfiguracji bedziesz mogla dogrywac pozniej.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
niestety nie znam sie na tym i nie wiem cztym jest to HDD, i nadla nie wiem co mam zrobic
![]() ![]() sciagnelam "continue writing to a Data DVD" i zapisalo se to mi w pliku .rar i co teraz mam zrobic? tzn. wypakowalm juz i są 3 rozne pliki? co mam z nimi zrobic? |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Bywalec
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 |
*Dziadziuś*
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
a to tak na przyszłość
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/how...php?sm=msesion i więcej http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/howto/
|
|