![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Cytat:
Jestem tu nowy. Od kilkunastu dni śledzę posty na forum w temacie LITE-ON 451S@851S . Zdziwił mie brak komentarza na ofertę w allegro u kowanskiego (szczególnie u niego). Panowie przecież to hamstwo czystej wody(no ale głupich nie sieją). Przerobiłem moją 451/851 według waszych wskazówek mimo że do orłów w temacie nie należę (a swoje lata już mam). Po w graniu fw GS 08 autorstwa zebry nagrywarka pracowała podobnie jak opisana powyżej tzn. bufor 6% PŁYTA dvd+rwX4 około 2,5 h mrugająca dioda. Po wgraniu GS 08 kowanskiego dvd+rw x4 ok. Wtej chwili mam fw GSOA zcrackowany przez LDW851FP jak na razie ok. Nagrywarka płyty rozpoznaje : Verbatim dvd+r x4 jako x8,Tdk +R x4 jako x 2,4!!!! dziwne może płyta felerna,Akoss dvd+rw jako x2,4,dvd-rw jako x1,byle jakie Gigamaster -r x4 jako x2 , AXE -r x4 jako x2. To tyle moich skromnych doświadczeń. "Panowie macie łby jak mały cygan nogę"(powiedzonko z mojej młodości) Tak trzymać. Ps- czy ktoś się przyglądał SOHW-812S w wiadomym temacie ? |
|
![]() |
|
|