![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.03.2003
![]() |
![]()
TA NAGRYWARKA PSUJE MI BARDZO DUZO PLYT WYSKAKUJOM BLEDY PRZY NAGRYWANIU A JAK NAGRA TO CZASAMI PISZE ZZE DYSK JEST PUSTY A U KOLEGI WIDZI CO TAM JEST NAGRANE ZMNIENIALEM BIOSA MYSLALEM ZE BEDZIE LEPIEJ ALE JEST TAK SAMO POMUSCIE PROSZEE CO MAM ROBIC!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Wiesz ze duze litery oznaczaja krzyk, wracajac do tematu na jakich plytach nagrywasz ?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Ja myśle że w tym przykadku pomoże tylko odanie nagryarki do serwisu o ile jest
na gwarancji ! Miałem podobny przypadek i musiałem oddać bo psuło płyte za płytą! |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
uzywam plyt tdk werbatim esperanza emtec i bylem z ni***261; w naprawie powiedzieli mi ze nagrywarka jest ok i jeszcze musialem im zaplacic za sprawdzenie powiedzieli mi ze to wina plyt jakie kupuje ale te drogie jak tdk werbatim mi tez psuje m***243;j komp to sempron 2200 512ram karta graficzna geforce fx5200
|
![]() |
![]() |
#5 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Sprawdz tasmy IDE, zaaktualizuj bios plyty glownej, wlacz DMA, zainstaluj sterowniki ASPI, zeskanuj system programem antywirusowym i typu ad-aware, zaaktualizuj nero jak masz wersje 6 to do najnowsze 6 a jak siedem to sprawdz na 6 moze lepiej nagra, lub sprawdz na Nero 7 jesli masz 6
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Mam nero 7 prubowalem juz kilka wersji nero wirusuw niema ani nic takiego bo sprawdzalem tasmy mam nowe a nad aktualizacjom biosu plyty gluwnej sie wlasnie zastanawiam bo sci***261;glem juz sobie nowy bios jakies 2 tygodnie temu i i jestem pewien ze to jest ten ale sie troche boje ze sobie bios zrombie za pare dni zrobie tom aktualizacje biosu zycz mi szczescia
|
![]() |
![]() |
|
|