![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2003
![]() |
Lite On 811S i nagrywanie DVD-R - problem!
![]() Przepraszam, jeżeli to juz gdzieś było i zawracam głowę ![]() Dostęp do komputera mam okazjonalnie, dlatego też nie mam mozliwosci przejrzenia całego forum w tym temacie. Bedę wdzięczny za wszelkie uwagi, wskazówki i odnosniki do tego zagadnienia. Nagrywarka ma tydzień, pali dobrze płytki CD, DVD+R i DVD+RW, ale za to przy nagrywaniu DVD-R w trakcie nagrywania pojawiają się błędy i to niezależnie od tego jakim programem nagrywam (Nero, Alcoholem, CopyToDVD, Sonic My DVD - był w komplecie z nagrywarką). W kompie mam świeżo zainstalowany WINXpProPL, nagrywarka jest ustawiona na drugim kanale jako Master i podłączona kablem 80-cio żyłowym. Zastanawiałem się, czy przyczyną nie jest kabel, ale wtedy powinna się sypnąć też przy nagrywaniu "plusów" i zwykłych płyt ??! Aha próby robiłem na nośnikach jednorazowego zapisu Dysan, innych nie próbowałem, ale kupiłem sobie płytkę DVD-RW EMTEC-a, bo za chwilę zbankrutuję. Co zrobić ? ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|