![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.08.2004
![]() |
Lite-on 832S
Witam moja nagrywarka nie nagrywa płyt "Dysan" od nowości na początku woogóle nie widziała płyt, więc zrobiłem upgarde, zaczeła widzieć płyty lecz po nagraniu nie można ich odczytać dochodzi film do pewnego momentu a i się zatrzymuje oraz zawiesza program, czy to jest normalne w lite-onie czy nagrywarka kwalifikuje się do serwisu, dodam iż sklep w którym kupiłem nagrywarkę twierdzi iż to że nie nagrywa tych nośników nie świadczy o wadzie nagrywarki i niechcą przyjąć jej do serwisu. Trochę mnie to dziwi ponieważ na stronie Lite-ona jest odnośnik do "Dysan AB" więc czemu nie obsługuje tych nośników "Dysan DVD+R 4,7GB printable" co powinienem zrobić w takiej sytuacji. Sprawdzałem na kilku nośnikach i wszystkie uwaliła z innymi producentami których nośniki nagrywałem nie miałem problemów głównie Verbatim oraz jakaś inne tandetne które sprawdzałem czy nagrywa.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no jakby ci to napisac - powinna nagrywac wszystko tylko zalezy z jaka iloscia bledow i ich "odczytywalnoscia" jest pozniej
![]() na litku trzeba nagrywac SPRAWDZONE juz nosniki, czyli takie na ktorych wiadomo jak sie nagrywa, bo wczesniej nagraly sie dobrze. tak wiec nie kupuje sie duzych partii niesprawdzonych jeszcze nosnikow
|
|
|
|
|
#3 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
@caleodao kolega @icemac ma racie a na jakich dysanach nagrywales i z jaka predkoscia
|
|
|
![]() |
|
|