![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
-=-
Data rejestracji: 24.03.2004
![]() |
![]()
Od kilku dni posiadam te nagrywarke. Wczesnie przez jakis czas uzywalem Nec'a 2500, dokladnie dwoch egzemplarzy. O Lite_onie juz wiem tyle, ze muszę koniecznie dobierać nośniki. Markowe, najlepiej plusy etc. TYmczasem Nec aczkolwiek jeszcze single layer palił grzecznie to co mu się włożyło. Niestety, interesuje mnie nagrywarka klasy ekonomicznej, ktora bedzia własnie nie wybrzydzała na nośnik. Mam okazję wymienić Litka na Neca 3500A za dopłatą ok. 80 zł.
Czy taki manewr jest opłacalny CZy można spodziewać się że Lite-On z biosu na bios będzię sobie radził coraz lepiej z jakością nagrywania, nawet na niemarkowych nosnikach? Zadzwiajace jest to,ze plyty cd toster ten pali doskonale,nie wybrzydzajac w niczym na nosniku (!!!) Czy wgrywając biosy od codeguys poprawie jakość nagrywania ?... (Nowego Biosu do 832s od lipca nie widac...dziwne...) |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
Ja bym się sekundy nie zastanawiał tylko wymieniał.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
832 jest nagrywarka bardzo specyficzna i podatna na wszelkie zmiany wiec jak zaczniesz sie nia bawic to mozesz sobie wrzucic cos od codeguys co po prawi jej jakosc napewno poczytaj sobie ten temat http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=35045 wiec mysle ze wymiana jej na nec jest zbedna ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|