Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.02.2008, 17:03   #1
Szupek
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.02.2008
Szupek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LITE ON DH-20A3H

Witam wszystkich!!!!
ostatnio zakupiłm nagrywarke jak w temacie dh-20a3h. chyba był to wadliwy model gdyz nie odczytywal wszystkich płyt dvd wogole nie czytał płyt cd ktore sa czarne od spodu. wymienilem w sklepie ta nagrywarke na kolejny model (taki sam). ta nagrywarka zdaje sie lepiej odczytywac płyty ale w dalszym ciagu nie czyta płyt czarnych. płyty o których mowa sa odczytywane w innych nagrywarkach dvd kolegow. moja nagrywarka podłaczona do komputera kolegi rowniez nie odczytuje czarnych płyt. zastanawiam sie o co chodzi. googlowałem sporo i nic nie znalazłem. czy ktos ma lub miał taki problem i co zrobic wymiana biosu na najnowszy równiez nie pomaga. juz nie wiem co robic. niby taka błahostka ale mam duzo danych na czarnych płytach i nie opłaca mi sie ich przegrywac ani kupowac drugiego napedu specjalnie do tego celu.
Szupek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.02.2008, 18:00   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Szupek Podgląd Wiadomości
Witam wszystkich!!!!
ostatnio zakupiłm nagrywarke jak w temacie dh-20a3h. chyba był to wadliwy model gdyz nie odczytywal wszystkich płyt dvd wogole nie czytał płyt cd ktore sa czarne od spodu. wymienilem w sklepie ta nagrywarke na kolejny model (taki sam). ta nagrywarka zdaje sie lepiej odczytywac płyty ale w dalszym ciagu nie czyta płyt czarnych. płyty o których mowa sa odczytywane w innych nagrywarkach dvd kolegow. moja nagrywarka podłaczona do komputera kolegi rowniez nie odczytuje czarnych płyt. zastanawiam sie o co chodzi. googlowałem sporo i nic nie znalazłem. czy ktos ma lub miał taki problem i co zrobic wymiana biosu na najnowszy równiez nie pomaga. juz nie wiem co robic. niby taka błahostka ale mam duzo danych na czarnych płytach i nie opłaca mi sie ich przegrywac ani kupowac drugiego napedu specjalnie do tego celu.
Kolejny indywidualista

Może dobrze by było twoje pytanie dołączyć do wątku pod tytułem:

Liteon DH-20A3H

Ma bardzo podobny tytuł i chyba jest o tym samym napędzie co posiadasz...

Poza tym nie podajesz w ogóle co to za czarne płyty

Marka, producent, na czym nagrywane, z jaką prędkością

I kupę tam nikomu niepotrzebnych rzeczy...

Jak znajdę, to sprawdzę na tym Litku czarne Espery Black DJ

Ale odpowiem w tamtym temacie, bo ten nie ma zupełnie sensu

Twoje uprawnienia: