![]() |
DMA
ASPI s***261; ??? |
Firmwale ściągłem ze stronki Lite-On do tego modelu i niby najświeższe...Płytki teraz to mi wypala tylko TDK,Emteca minusy,ale wcześniej nie robił mi żadnych problemów...poprostu szłem i kupowałem co popadnie...a teraz to nawet tych płyt co wcześniej sam je nagrywałem nie chce mi przeczytać(Plusy)...i o co tu chodzi?
Nie wiem może coś w BIOSIE?....znajomy instalował mi kompa i widziałem że coś tam kombinował.... |
Jakie firmware?
|
Napisz co to s***261; za p***322;ytki (marki p***322;yt), na jakich teraz nagrywasz ??
i zobaczymy co wtedy robi***263; |
Lite-On DVDRW SHM-165P6S PROBLEM!!!!
Witam...
Mam nagrywarkę Lite-On DVDRW SHM-165P6S...mój problem polega na tym że na początku nagrywała i odtwarzała mi płyty dvd typu plus i minus,a od niedawna nie chce mi nagrywać ani odtwarzać płyt typu plus...Pokazuje się napis jak wkładam płytę typu plus;"System Windows nie może czytać tego typu dysku.Dysk może być uszkodzony lub używa formatu niezgodnego z systemem Windows". Nie odtwarza nawet tych plusów co wcześniej nagrałem na tej nagrywarce...nie mam pojęcia co się mogło stać,bo co do koputera to jest dla mnie czarna magia...:sciana: Za pomoc z góry bardzo dziękuję..... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:55. |