![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.11.2003
![]() |
Lite On LDW 411S nie nagrywa poprawnie
Witam jako że jestem nowy to witam wszystkich i pozdrawiam. Ok a teraz pytanie. Czy z ta nagrywarka ma jakieś problemy z poprawnym nagrywaniem DVD-R ? Pytam bo ani razu nie udało mi sie nagrac poprawnie. Firmware najnowszy (fsof) wgrany, wypalałem na płytkach tdk i esperanza x4 i wszystkie nagrane filmy w stacjonarnym odtwarzaczu( panasonic RV62) przeskakują. Próbowałem już chyba całego softu do ripowania i dalej nic za każdym razem to samo. Oczywiście wypalałem z róznymi prędkościami. Oprócz tego DVD Ron LG u mnie w kompie też ma problemy z odczytem tych płyt i to nie tylko filmy ale płyty z danymi też sie kaszanią. Dodam jeszcze że DVD+R wypala bez problemu. Poradzcie coś bo mnie coś trafi wkońcu zmarnowałem już kilkanaście płyt. Może inne płyty albo inne programy do obróbki. Zwykle robiłem tak DVDDecrypter -> DVD2One i wypalam w nero 5.5.10.35. Z góry dzięx za odpowiedzi .Help Help Help
MAnieq |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.10.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Ripuje tylko moje własne filmy jako kopie zapasowe MAnieq |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Również mój DVD-Rom Lg nie bardzo chce czytać te płyty, nagrałem płyte z divixami i nie moge ich odtworzyć z płyty. Ale tylko DVD-R DVD+R chodzą bez problemów . Załamałem się
MAnieq |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.10.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |