![]() |
Verbatim DVD-R x16 nagrany z predkoscia x8
Verbatim DVD-R x16 nagrany z predkoscia x16 TDK DVD-R x16 nagrany z predkoscia x16 |
Cytat:
Dobra myśl! :spie: Spać też kiedyś trzeba, żeby mieć siły na powstawanie z upadków I to nie tylko z tych sprzed monitorowych krzeseł.... :help: :blink: |
Hehe z bhp u mnie nie najlepiej :D bo i bez kasku przed kompem siedze :D
ps. ide spac bo do roboty nie wstane :) |
Cytat:
:mruga: :piwo: |
:hahaha: po Twoim tekscie spad***322;em z krzes***322;a bez ogl***261;dania TA i pit***243;w :rotfl: , a to mo***380;e byc jednak nie weso***322;y widok :piwo:
|
Cytat:
A gdzie pity i landy? A gdzie beta? A gdzie TA, no.... no w***322;a***347;nie TA! :pytanie: Takie niepe***322;ne testy i ju***380; takie przyjazne gesty? :uscisk: Poczekaj jak przyjdzie slawekj to da ci takich par***281; stron z krzakami od swoich guru :czytaj: To z krzes***322;a spadniesz jak zobaczysz krzywizny pit***243;w... :> ^_^ |
Platinum palony x8
można chyba juz stwierdzić, że nagrywarka nie jest zła ? :) |
Platinum palona na maxa czyli x8 :)
czułem, że będzie lepiej niż x6 :) |
Moim zdaniem wzgl***281;dnie dobrze wypad***322;o r***243;wnie***380; palenie x12, ale wszystko jest wzgledne :D
ps. wezm***281; pod uwag***281; sugestje Kolegi i sprawdz***281; x4 |
Cytat:
Ten typ nagrywa względnie tylko wolno. Max 4-6x. :) |
|
Kolejny CD-R Verbatm x48 palony x24 z lekkim over.. coś tam ;)
szpilka do 23, a reszta w normie :) nie będe pisał ppp :) verbatim DVD+R x16 palony x8 Dosyć ładne PIE ale PIF to już nie za bardzo :) |
To nie są tak do końca wibracje, płyta wpada w rezonans z czymś co pewnie za mało waży i nie może zrekompensować prędkości obrotowej, i występuje to tak do ~0,5 GB puźniej się uspokaja.
właśnie testuje Platinium DVD-R wynik zapowiada sie bdb :D, napewno lepszy niż TDK no i po teście Platinum DVD-R x8 palony x6 i jak chyba nie jest źle ? |
Wypał :spoko:
W Litku SHM-165H6S żadnych wibracji nie stwierdziłem, ale faktem jest że LiteON-y robione są z tanich materiałów :D |
verbatim CD-R x48 palony x16
chyba nie jest żle ? :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:14. |