![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2006
![]() |
Co do wypowiedzi do @Kejonasza
Zgadzam się ![]() Cóż za informacje można jeszcze zachcieć na temat tego palnika, jeżeli w zasadzie ma się wszystko czarno na białym? ![]() Chyba, że chodzi o coś innego co przeoczyłem... No właśnie, Czarno na białym to mam jakie możliwości ma nagrywarka ale chciałem dowiedzieć się dlaczego mając takie a nie inne mozliwości nagrywania poszczególnych płyt nie nagrywa DVD+RW chociaz ma je nagrywać, nie chcąc nagrać ze względu na jakiś tryb DAO ? Co to takiego i jaki DAO ma wpływ na to że nie nagrywa mi DVD+RW ? I o to mi chodziło.I jeszcze jedno o co pytałem wcześniej, czy można zaryzykować przepalanie płyt ? Mam na myśli czy mogę nagrać np pojemniejsza płytę na tej nagrywarce niż klasyczna powiedzmy płyta DVDR tej informacji nie mogę nigdzie znaleźć ? Czy to nie jest ryzyko zniszczenia nagrywarki ? Ostatnio zmieniany przez Kejonasz : 12.10.2006 o godz. 22:13 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Tego Emteca DVD+RW nie chce nagrać nie ze względu, że jest tryb DAO ![]() Ale ze względu, że płyta jest kiepska ![]() Czy to będzie DAO czy TAO to nie ma nic do tego czy to będzie +RW czy -RW Trzeba zwrócić uwagę na jakość płyty Zakupić przykładowo TDK, Philips lub Sony +RW Nagrać ![]() I wtedy pogadamy o TAOizmie... ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2006
![]() |
[QUOTE=VIZZARD]To już napisałem
![]() Tego Emteca DVD+RW nie chce nagrać nie ze względu, że jest tryb DAO ![]() Ale ze względu, że płyta jest kiepska ![]() Czy to będzie DAO czy TAO to nie ma nic do tego czy to będzie +RW czy -RW Trzeba zwrócić uwagę na jakość płyty Zakupić przykładowo TDK, Philips lub Sony +RW Nagrać ![]() I wtedy pogadamy o TAOizmie... Wybacz mi biednemu że się tak uczepiłem tego DAO ale właśnie pisze zawsze komunikat że to ze względu na niego płyty nie nagra. Piszesz , że płyta jest kiepska, ale mam dwie takie i ani jednej nie chce nagrać, obie są jak dotad dziewicze, czyżby obie były kiepskie, to byłby zbieg jakiejś okoliczniści. Widzisz mam tu przed soba płytę DVD+RW jakiejś firmy Intenso, ( nie znam firmy) ale nagrywa ją bezproblemowo. Chyba że firma jest super znana ale nie dla mnie. No ale nikt nie powie że płyta firmy Emtec jest nieznana i jest szajsem. Ostatnio zmieniany przez Kejonasz : 12.10.2006 o godz. 22:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Uczepiłeś się jak rzep psiego ogona tego DAO Pisałem już wcześniej, że sama marka nic nie znaczy ![]() Znasz takie firmy jak TDK czy Verbatim? Ale to nie przeszkadza im robić kiepskich płyt DVD ![]() Więc zrób tak jak powiedziałem, bo musisz się jeszcze wiele nauczyć ![]() Cytat:
Ale to drugie - to pierwszy powiem ci ja ![]() Reszta - wpisywać się na listę... ![]() 1. ...... 2. ...... 3. ...... ......... 333. ..... ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Od siebie dodam tylko, że można to też zrobić w Nero CD-DVD Speed ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|