Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.10.2004, 20:34   #1
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez wojtala
Witam

Oki juz po krzyku faktycznie zaznaczylem ostatnia opcie i zapisalem w nowym pliczku i teraz jest oki mam pytanie czy ten bios faktycznie jest najlepszy do litkow 1213s ?

pozdrawiam i dzieki za rady
Czy jest najlepszy ? - różne sa opinie co do biosów dla jednych lepszy jest sony DRU 710A /BY01/ dla innych bios od memorexa F-16 a jeszcze inni używają oryginalnych biosów musisz potestować który jest dla Ciebie lepszy.Dobre recenzje ma ten od Memorexa F-16.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.10.2004, 20:37   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
No właśnie!

Potestuj!

Co jest najlepsze dla jednego egzemplarza

Dla drugiego wcale być nie musi
VIZZARD jest offline  
Stary 15.10.2004, 08:23   #3
powell
Bywalec

Data rejestracji: 14.09.2004
powell w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez adax
Czy jest najlepszy ? - różne sa opinie co do biosów dla jednych lepszy jest sony DRU 710A /BY01/ dla innych bios od memorexa F-16 a jeszcze inni używają oryginalnych biosów musisz potestować który jest dla Ciebie lepszy.Dobre recenzje ma ten od Memorexa F-16.

Witam -mam pytanie czy jest jakiś nowy bios "po tunningu" niż 1213S@1633S.exe- (566 KB) - flash-er BS0G wersja exe do 1213S=> 1633S DL ze strony kolegi Kowanskiego (tak na marginesie to nie moge sie doczekac na tej stronce nowego biosu - chodzi mi o taką wersję żeby ją tylko .....wgrać i już
pozdrawiam
powell jest offline  
Stary 15.10.2004, 15:38   #4
adax
Iniemamocny

adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez powell
Witam -mam pytanie czy jest jakiś nowy bios "po tunningu" niż 1213S@1633S.exe- (566 KB) - flash-er BS0G wersja exe do 1213S=> 1633S DL ze strony kolegi Kowanskiego (tak na marginesie to nie moge sie doczekac na tej stronce nowego biosu - chodzi mi o taką wersję żeby ją tylko .....wgrać i już
pozdrawiam
Do Litka 1213S wgrywałem już bios od Sony DRU710A ,Litka 1633 BSOG i BSOH oraz Memorexa F16 BWSE.Wszystkie ze strony http://codeguys.rpc1.org/firmwares. w wersji bin.Jak narazie najlepiej pali Litek BSOH i memorex BWSE. Oryginalne biosy do 1213s są do d..y.

Używam programu Omnipatcher 1.3.13 do modyfikacji biosu i LtnFlash.exe do jego instalacji.

Ostatnio zmieniany przez adax : 15.10.2004 o godz. 17:01
adax jest offline  
Stary 15.10.2004, 17:29   #5
powell
Bywalec

Cytat:
Napisany przez adax
Do Litka 1213S wgrywałem już bios od Sony DRU710A ,Litka 1633 BSOG i BSOH oraz Memorexa F16 BWSE.Wszystkie ze strony http://codeguys.rpc1.org/firmwares. w wersji bin.Jak narazie najlepiej pali Litek BSOH i memorex BWSE. Oryginalne biosy do 1213s są do d..y.

Używam programu Omnipatcher 1.3.13 do modyfikacji biosu i LtnFlash.exe do jego instalacji.

Hm ..dzięki ...ale pogubię się przy modyfikacji biosu ...że już nie powiem o instalacji ...chodzi mi o link gdzie mogę ściągnąć najlepiej wersję BSOH ...ale taką żeby tylko odpalić i zainstalowało się wszystko samo - (tak wcześniej robiłem jak ściągałem biosy ze strony kolegi Kowanskiego)
pozdrawiam
powell jest offline  
Stary 15.10.2004, 17:37   #6
slawekj
Guru

Data rejestracji: 12.07.2004
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez powell
Hm ..dzięki ...ale pogubię się przy modyfikacji biosu ...że już nie powiem o instalacji ...chodzi mi o link gdzie mogę ściągnąć najlepiej wersję BSOH ...ale taką żeby tylko odpalić i zainstalowało się wszystko samo - (tak wcześniej robiłem jak ściągałem biosy ze strony kolegi Kowanskiego)
pozdrawiam
Ściągnij, rozpakuj i zainstaluj.
http://codeguys.rpc1.org/firmwares/1...patched-cf.rar
slawekj jest offline  
Stary 15.10.2004, 17:45   #7
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
Ściągnij, rozpakuj i zainstaluj.
http://codeguys.rpc1.org/firmwares/1...patched-cf.rar
new avatar
legion jest offline  
Stary 15.10.2004, 17:38   #8
adax
Iniemamocny

Cytat:
Napisany przez powell
pozdrawiam

Na stronie http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html jest bios taki jak Ciebie interesuje BSOH patched / for 1213 ,1633/
Stary 15.10.2004, 17:51   #9
powell
Bywalec

Cytat:
Napisany przez adax
Na stronie http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html jest bios taki jak Ciebie interesuje BSOH patched / for 1213 ,1633/

dzieki -wieczorem zainstaluje i podzielę się wykresikami!!
p.s
sparawdzał go może już ktoś ? -jest lepszy niż BSOG?

Ostatnio zmieniany przez powell : 15.10.2004 o godz. 17:55
powell jest offline  
Stary 15.10.2004, 21:02   #10
powell
Bywalec

Cytat:
Napisany przez powell
dzieki -wieczorem zainstaluje i podzielę się wykresikami!!
p.s
sparawdzał go może już ktoś ? -jest lepszy niż BSOG?

Już po teście ..wyszedł tragicznie -nie czekałem do końca bo mi "serce krwawiło" ..Pi było na poziomie 400 -1000 wróciłem do starego BSOG -tutaj mam PI max 150 (płytki TDK +R) ..tylko jest jeden problem działają prawidłowo ...ale w niektórych nie da sie powtórnie skopiować danych (plików filmowych na dysk) pojawia się jakiś błąd chyba crc ...nie wiem dlaczego - generalnie nie da sie skopiować kopi w ok 40% -to wina biosu ? jeśli wiecie co jest przyczyną proszę o pomoc -moze jakiś inny bios? ...a jeśłi tak to jaki ? ...niektórzy mają takie ładne wykresiki jak Wy to robicie?
powell jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: