![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Bywalec
Data rejestracji: 26.10.2004
![]() |
Cytat:
faktycznie wsadziłem tych wykresików trochę - gdzie się dało. Ja wypaliłem ich już kilkanaście i wszystkie są super wypalone. Przecież to nie moja wina, że twoja palarka ich nie łapie .... (może zmiana biosu/strategii?) najgorzej wypaliła mi się na strategii TY02 - na samym początku myślałem że na tej będzie najlepiej, okazało się, że na oryginalnej MCC003 płytki palą się wyśmienicie (oczywiście 1633@1652 z biosem CS0K). dla potwierdzenia podam 2 inne wykresiki - od najgorzej wypalonej (strategia Ty02, prędkość palenia x4) do wypalonej całkiem fajnie (strategia mcc003, palenie x8) tak więc raczej nie sądzę by to badziew był ... płytki (przynajmniej u mnie) palą się lepiej niż platinumy. Jakiś czas temu twierdziłem że Verbatim MCC003 to badziew, bo kupiłem 5 płyt (wtedy były po 2,50) i wszystkie poleciały do kosza - Pi max około 400-500, PIF max około 100-150. Okazało się że winna jest strategia zapisu płytek - po zmianie strategii zaczęły się palić rewelacyjnie (najlepiej jak do tej pory). W tej chwili strategia dla MCC003 jest naprawdę fajnie dopracowana - dlatego na biosiku CS0K nie trzeba nic zmieniać by Verba lub CopyME wypaliła się fajowo. A zarzucanie mi "oszustwa" jest zwykłą głupotą No i obiecane 2 wykresiki Ostatnio zmieniany przez wojwar : 28.04.2005 o godz. 10:56 |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|