![]() |
Cytat:
Jeżeli go nie przetestowałeś przy pełnym obciążeniu To w tym przypadku można mówić raczej o płowicznym sukcesie :mruga: Ale :piwo: zawsze! |
no nie bo za wysoka temperaturka i przydaloby sie do tego jakies chlodzenie wodne ale narazie brak funduszy :(
no troche duzy offtopic sie zrobil :) ale :piwo: chetnie |
Cytat:
:piwko2: Ale .... To już za duży :offtopic: w tym temacie ... Jednakże czy chodzi ci stabilnie, tzn. czy sprawdzałeś go Prime95 przez kilkanaście godzin ? Te 2.4GHz ?:wow: |
Ilość załączników: 2
wiem i zamieszczm ci dwa screeny :D
w pierwszym tak jak teraz jest :D a w drugim jak magistrale podkrece i na tych ustawieniach tez chodzi ale brak niestety dobrego chlodzenia :( |
Cytat:
Proszę bardzo -> KLIK :czytaj: |
Cytat:
BTW Przewaga kręcenia magistralą polega na tym Że przy okazji wzrasta między innymi wydajność pamięci, która też leci x200 A co za tym idzie - większa wydajność całego systemu :taktak: |
panowie a moze tak p4 6 Mhz chlodzone cieklym azotem :D
|
ale ty go magistrala kreciles a ja mnoznikiem wiec nie ma co przeliczac bo magistrale mam 133 i moge podjechac tez nia :)
|
Cytat:
Bo mój 1700+ chodzi jako 11x200=2,2GHz :> |
no z 1800+ ale na 2600+ tez chodzi tylko lepsze chodziwo jest potrzebne bo ma 55-60C
|
Cytat:
Na 2400+ ? :mruga: |
serio mam ja juz prawie 2 lata i nic ani razu zadnego zwisu kompa :) i procek podrasowany teraz jak wpadnie jakas drobna kasa to zakupie nnxp :D
|
Cytat:
Epox to Liteon wśród płyt głównych :najlepsz: :D |
a ja z gigabyta i nastepna tez bedzie gigabyta :) :spoko:
|
Cytat:
Ale nie od Gigabyte'a :nie: A co do Solteka - to gdybyś spróbował te na nForce2 Zmieniłbyś zdanie :D Ja jestem zadowolony z Epoxa :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09. |