![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.04.2004
![]() |
LiteOn LDW-451S
Witam,
kupilem jakis czas temu ta nagrywarke nowke ze sklepu, mam fabryczny firmware GSB7 i mam nastepujacy problem: jak nagralem oryginalne plyty LiteOna ktore byly w zestawie, Maxell DVD+R x4 i inne "firmowe" to czyta mi je bez problemu, niezaleznie jaka nagram predkoscia. Ale kupilem sobie ostatnio paczke Msonic DVD-R x2 i Vakoss DVD+R x4 i niezaleznie czy nagram je x2 czy x4 ma problem zeby ja rozkrecic po nagrania i czesto nie moze ich odczytac ? Co to moze byc? POMOCY ? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
overclocker
Data rejestracji: 18.05.2004
![]() |
zmien bios i nagrywaj na dobrych nosnikach
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale... Faktycznie Vakossy się kiepsko nagrywają, jednak Msonic DVD-R x2 naprawdę potrafią zadziwić (przynajmniej na mojej 812@832) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O, tu na przykład jeszcze przed przeróbką napędu - Msonic DVD-R x2 burn x2
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.04.2004
![]() |
Cytat:
skad go pobrac ? i jak zainstalowac bo jestem poczatkujacy? i czy jak sie mi cos zwazy to czy bede mogl wrocic do starego aby nie stracic gwaracji ? |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
Najnowszy bios do 451S to GSB9. ściągniesz go ze stronki Liteona www.liteonit.com. Wgrasz go klikając 2x na plik GSB9.exe oczywiście po uprzednim rozpakowaniu tego co ściągniesz ze stronki. O gwarancję się nie martw w każdej chwili możesz powrócić do GSB7, ale jeśli będziesz musiał oddać nagrywarkę to nie musisz biosu zmieniać pod warunkiem że nie masz wgranego biosu od innej wypalarki lub zmodyfikowanego.
Powdzenia. Jeśli potrzebujesz więcej pomocy wal na GG. |
![]() |
![]() |
|
|