![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Overburn na DVD-R ?
Czy mozliwe jest nadpalenie plytki DVD-R? Probowalem w Nero ale o ile widze to opcje nie przewiduja czegos takiego. A moze sie myle? Od godziny cos sobie ubijam na DVD i wychodzi mi raz 4491, innym razem 4493 a plytka ma nominalnie 4489MB i Nero odmawia. Przekonany jestem ze te 2-3MB wiecej bez problemu mogloby sie zmiescic bo juz mnie szyja boli od przekladania plikow.
Jak namowic Nero do nadpalenia DVD-R? Ewentualnie jaki inny program moglby sobie z tym poradzic? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
chyba wszystko
co jest ponad 1gb jest overburn na dvd ?
#3 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Re: chyba wszystko
Cytat:
![]() Bez komentarza, o wypowiedz prosze kogos z nieco lepsza niz zorg znajomoscia tematyki ![]() P.S. Nie wszystko SONY co sie swieci... ;-) Ostatnio zmieniany przez Salvad0r : 02.04.2003 o godz. 18:39 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.02.2003
![]() |
Niestety overburn nie dziala dla DVD. Nie przekroczysz bariery, obojetnie jakim programem. Tylko CD.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
oki doki
widze po kilku wypowiedziach ze strasznie ci te sony przeszkadzaja, i masz jakies z tym problemy , wiec wiecej nie bede z toba polemizowal. A czy ty masz LG albo inny naped to mnie wogole nie obchodzi, wazne zebys ty byl zadowolony
![]() ![]() milej zabawy zorg ![]()
#6 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Re: oki doki
Cytat:
To, co napisales o overburn'ie nijak nie ma sensu i ja jedynie w tym kierunku odpisalem. Twoje domysly sa juz natomiast Twoja prywatna sprawa. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.02.2003
![]() |
Informacje ode mnie mozesz uznac za 100% pewne.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.06.2004
![]() |
Skoro NeroCD speed 3 pozwala sprawdzic dvd pod katem overburningu to musi to byc mozliwe. Srednio okolo od 100 mb wiecej mozna zmiescic , problem w tym ze jak do tej pory nie znalazlem programu ktory to umozliwia. Moze ktos zna jakis soft?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
rzeczy dodane: obsługa nowych nagrywarek możliwość odtwarzania plików AAC w Nero Express możliwość nadpalania DVD <--- CDSpeed 3.01 (za cdrlab.pl) Ale to na własne ryzyko się robi. Jabba |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.06.2004
![]() |
?
Komu udalo sie naprawde nadpalic DVD? mi udalo sie 7 MB na DVD+RW, jakos mnie to nie cieszy
![]() a wie ktos jak zainstalowac nero burn rights under 2K3? Zaznacze ze stara metoda nie dziala z recznym wlaczeniem service (ta od nero 5) ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
To DL sa juz niepotrzebne
![]() |
![]() |
![]() |
|