![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.12.2004
![]() |
liteon 1213s, kaszaniaste wyniki w kprobe
Witajcie.
Bawię się od miesiąca litkiem 1213s,zachęcony lektura tego forum zaczalem eksperymenty z testami, do których użyłem popularnego kprobe oraz nero cd/dvd-speedk.Ku mojemu przerazeniu wyniki PI i PIS robione na TDK+R 4x daly wyniki co najmniej osłabiające.PI na poziomie od 700 w górę, wartość szczytowa około 1200 !!! PIS podchodzące pod 10. Aha to chyba wazne ! -testy robilem tez na DVD+RW Verbatima 4x a potem zaczalem losowo odpalac DVD+R TDK 4x i Platinum DVD+R 8x - katastrofa.. Dla wyjasnienia, wczesniej wiele razy zmienialem biosy i plyty które uzylem do testow mogly byc nagrywane na roznych biosach. Jednak DVD+RW verbatima byla juz przygotowana w nero cd/dvd-sppeed na aktualnym biosie TS0D bez modyfikacji. oto wlasciwe pytanie, czy prawidlowo przeprowadzilem testy, moze zle się za to zabralem [jakich plikow uzywacie do nagrania plyt testowych czy po prostu odpalacie peirwszą lepsza plyte z dowolnym materialem ?] i drugie pytanie, gdyby sie jednak okazalo ze ten litek jest k do D... to na jaką wyplalare go zmienić? mam mozliwość oddania go do sklepu i wybrania dowolnej spawary ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|