![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Nie powinno być żadnych kłopotów. Dla pewności proponuję, jednak nagrwać na plusach. LiteOny znane są z tego, że bardziej lubią ten rodzaj płyt.
Wgrywając nowy bios poszerzasz bazę nośników obsługiwanych przez napęd. W każdym nowym biosie zaszyte są, bowiem dane nowszych nosników będących obecnie w sprzedaży. Krótko mówiąc napęd z nowym biosem będzie lepiej rozpoznawał nośniki i będzie mniej kłopotów z nagrywaniem. A zresztą do Litków jest tyle oprogoramowania i przerabianych biosów w Necie, że w razie problemów możesz zawsze wrócić do poprzedniego biosu.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
Witam.
Przepraszam że podpinam się pod temat ale też jestem na etapie zmiany biosu w mojej nagrywarce (1633S). Na dzień dzisiejszy mam bios BSOH, więc pewnie jest już stary. Chciałem się dowiedzieć jaki bios byście na dzień dzisiejszy polecali, czy może mozna albo trzeba przerobić ją na inny model. Pozdr. |
![]() |
![]() |
#3 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Najlepiej wgrać najnowszy bios. Jak coś będzie nie tak można wrócić do starszego.
O ile pamiętam Litka 1633 można przerobić na model 1653.Tylko, że traci się gwarancję po wgraniu zmodyfikowanego biosu. Więcej na ten temat i odpowiedni soft na stronie poniżej: http://www.liteon401s.prv.pl/ albo u Codeguys: http://codeguys.rpc1.org/oc.html
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
|
|