![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2004
![]() |
Liteon 1633s a minimalne prędkości nagrywania
DOTYCZY modelu 1633s[/B]
A czy ktoś może mi powiedzieć wkładam płytę -RW x2 i w nero nagrywa się z prędkością x2 natomiast po włożeniu płyty np: -R x8 w nero mam najmniejszą prędkość do wyboru x4 potem x6 x8 nie ma dostępu do mniejszych prędkości nagrywania np: x2[B] A może jest jakiś program do spowolnienia prędkości nagrywania czytałem też gdzieś nie pamiętam że za wolno też nie wolno nagrywać bo będą błedy czto prawda? Ostatnio zmieniany przez anasiza : 23.11.2004 o godz. 23:19 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
w biosie oby dwie te płyty są zapisane (kodami) i tylko takie
są donich przyporządkowane szybkości. Jeżeli chcesz je zmienić na stałe - ściągnij tego samego biosa co masz - i program z cdrinfo do przestawiania szybkości. Działa (hawk 4x wypaliłem 8x) a sprawdz oczywiście kody tych płyt w "nero CDSpeed" |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() moze uswiadomie cie orginalnego biosa pobranego ze strony litka nie zmienisz ![]() musisz miec go albo w pliku bin albo przerobiony. do pliku bin mozesz zgrac z nagrywarki programem ltnflash a potem w programie - ktorego nazwy nie podales (jaka szkoda ani linku do niego - jeszcze wieksza szkoda) a zwie sie omnipatcher i najnowsze wersje dostepne sa tu: http://codeguys.rpc1.org/index.html wgrywasz i zaznaczasz inne predkosci zapisu dla plyt. potem zapisujesz i wgrywasz do nagrywarki (ale jak on jest w pliku bin ![]() odpowiedz:programem ltnflash.
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2004
![]() |
Dzięki
a może wiesz jak się nazywa ten program do przestawiania szybkości i mógłbyś podać link |
![]() |
![]() |
#5 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak sie nie myle chodzi o omnipatcher, a bios to musisz sobie sciagnac spatchowany
![]() |
![]() |
![]() |
|
|