![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.04.2002
![]() |
[LDW-811S] firmware a działanie sprzętu
witam
mam pytanie - jak to jest - do momentu wgrania firmware HS0R wszystko było ok. natomiast juz po, nagrywara przeszła w "tryb mrugającej diody". z tym problemem juz sobie poradziłem, ale właśnie to mnie nurtuje - jak to możliwe ze po wgraniu oryginalnego firmware'u sprzęt padł? czyżby w w środku kryło się coś innego? dodam jeszcze że wszysktie poprzednie update'u działały jak należy (HS0K->HS0P->HS0Q). pozdrawiam |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a moze miales 411 podkrecona na 811
![]() mrugajaca diode da sie wyeliminowac omnipatcherem P.S. do tego typu spraw polecam inny dziala tego forum |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
kupiłem ją w sklepie jako 811 - na obudowie także jest ten numer.
narazie ja sflashowalem "poprawionym" biosem i działa czyżby była to "szansa" na wymianę sprzętu przez sklep ?sorki za dział - proszę moderatora o przeniesienie. pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak bedziesz chcial dac na gwarancje to wrzuc ten oryginalany - nie powinno byc problemow
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
tak właśnie zrobie jak na rynku pojawi się cosik interesującego i jak zacznie mi sie kończyć gwarancja
![]() mam pytanko dotyczące Twojego podpisu - może jakiś link do 'WYPALAĆ WOLNIEJ NIE ZAWSZE ZNACZY LEPIEJ' ![]() interesujący temat ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#6 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
Pełno jest tego na tym forum, już nam się nie chce pisać o tym po raz piećdziesiąty.
|
|
|
![]() |
|
|