![]() |
Cytat:
Powodzenia |
Cytat:
Ale wiem, że były jakieś problemy z bitsettingiem Kwestie biosów czy też softu :idea: Jednak jest to do zrobienia :taktak: Jeżeli chcesz dokładnie się wywiedzieć zapytaj slawkaj On w temacie 1633 jest na bieżąco I ciągle coś tam grzebie :> Jak on nie wie - to nikt nie wie :> |
Dzięki za linki już teraz wszystko nate tematy wiem nie wiem tylko czy moja nagrywarka liteon 1633s obsługuje bitsetting bo na stronie cdrinfo wchodząc w parametry jest napisane brak danych może coś wiesz na temat mojej nagrywarki
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
BTW Oczywiście zapomniałem o cake Cake - to takie pudełko na płyty jest :taktak: Najczęściej spotykane to na 10 szt, 25szt, 50szt, 100szt :D |
|
Cytat:
Nie oznacza chyba, że jesteś analfabetą :O Czy też nieudacznikiem życiowym? :wow: Mogę jednak się mylić ... :> Zapraszam TU oraz TU :czytaj: |
Bitsetting w laicki sposob to mozliwosc zmiany, jak bios oferuje taka opcje, plytek DVD+R aby byly widzialne przez odtwarzacze jako DVD-ROM (wieksza kompatybilnosc) - program zmienia info o plytce i jest widziana jako -ROM
a AZO to no jakby to rzec model plytki "Verbatim AZO 4x" - tak sie nazywaja ;) cake - pudelko plastikowe na plytki z plytkami lub bez ;) (10, 25, 50 sztuk) - zamykany walek. |
co to znaczy bitsetting i określenie AZO jakie użyłeś przy płycie verbatim i co to jest cake'a jestem początkuącym więc przepraszam za głupie pytania
|
Cytat:
|
szukamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a po drugie na +R da sie zmienic bitsettig i beda widoczne przez stacjonarny odtwarzacz jako -ROM (wieksza kompatybilnosc) i nagrywaj na plytkach verbatim, tdk, platinum+R8x ja pale na verbach AZO 4x i jestem bardzo zadowolony, co do jakosci to sie nie wypowiadam - jest dobra w zaleznoci od cake'a ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i jeszcze jedno jak nagrasz wolniej to nie znaczy, ze bedzie LEPIEJ |
Cytat:
po pierwsze twoj odtwarzacz stacjonarny moze nie obslugiwac DVD+R-DL PO drugie to zycze szczescia w trenowniu na "tanszych nosnikach" na litku :glaszcze: na litku pal na markowych plytkach i w dodatku plusach, bo takie lepiej wypala |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:15. |