![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2006
![]() |
Cześć,problem jest nastepujący :
mam zainstalowanych kilka napędów wirtualnych DVD w PC (każdy program do nagrywania oczywiście ma swój własny...nie wiem czy to dobrze...).Nigdy nie korzystałem z żadnego z nich.Ostatnio po raz pierwszy zamontowałem obraz DVD w formacie ISO w jednym z napędów, okazało się,że : - przy próbie uruchomienia pliku .exe z poziomu Mój Komputer dostaję komunikat '' dowolny_program nie jest prawidłową aplikacją sysytemu Win32 '' - przy próbie uruchomienia czy skopiowania dowolnego pliku z obrazu z poziomu Windows Commandera mam komunikat '' File not found ! ''. Zawartość daje się eksplorować,ale jak już chcę coś z tym innego zrobić to fiasko.Czytałem trochę o systemie plików UDF,zainstalowałem nawet jakiś sterownik Adapteca UDF,ale to nic nie zmieniło.Wydaje mi się, że brakuje jakiegoś sterownika albo jest to jakiś błąd zgodności systemu plików czy może źle skonfigurowane są te napędy...? Uprzedzając prawdopodobne pytania : mój system to XP z service packiem 2,obraz płyty nie jest uszkodzony - u kumpla nie było problemu z odczytem,nie mam fizycznego napędu DVD (shame on me),więc se nie wypalę obrazu. Może ktoś z Was będzie wiedział co z tym zrobić.Pozdrawiam. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
![]() |