![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.11.2006
![]() |
Samsung DVD+/-RW SH-S182M POMOCY !!!!!!!!!!!!!!
Witam !!!
Jak juz byl ten temat to przepraszam ale nie wiem co robic kupilem owa nagrywarke i mam problem z plytami dvd wypalonymi na starej nagrywarce samsung widzi je jako puste ;/ firmware najnowsze noy sytem byla na wszystkich tasmach i nic ;/ |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Przecież ludzie już śpią! ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jak stare s***261; te p***322;yty?
mo***380;e po prostu ich czas ju***380; min***261;***322; ![]() na innych nap***281;dach dzia***322;aj***261;? spr***243;buj programem bad copy pro albo isobuster ![]() a poza tym, to Viz ma racj***281; - nie ha***322;asuj, bo jeszcze zbudzisz forumowe potwory ![]()
#4 |
Nowy na forum
![]() |
to nie wina plyt tydzien temu na liteonie dzialaly a samsung 80 % moich plyt widzi jako puste
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Cytat:
![]()
![]() |
#6 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
w zwi***261;zku z tym trzeba zakupi***263;/po***380;yczy***263; DVD Rom Liteona i problem pewnie zniknie - skopiowa***263;...
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Filmy? Dane? Nagrywane w jednym programie? Jakim? ![]() Cytat:
Skoro piszesz że nagrywane były na starym Samsungu? Ponadto: działały - to czas przeszły - teraz już nie działają na tym Liteonie? ![]()
![]() |
#8 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
@VIZZARD - ty zawsze musisz wszystko wiedzieć
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
No wiedza to też w pewnym stopniu i władza
![]() A w dzisiejszym świecie co się liczy? Władza i pieniądze Pieniędzy nie mam, so... ![]()
#10 |
Nowy na forum
![]() |
Dzialaly na liteonie 1653 na tym samym wypalane a na nowym samsungu tym z tematu wszystkie sa jako puste na filmach sa filmy i mp3
na plytach sa filmy .............. ![]() a liteon poszedl na reklamacje byl dobry ale konczyla sie gwarancja zaryzykowalem i sie udalo dostalem innego liteona i w sklepie wymienilem na samsunga |
![]() |
![]() |
#11 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.09.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
czyli jedyne rozwiazanie to wziasc spowrotem liteona ?? Bo juz nie wiem czy to problem konkretnie mojej nagrywarki samsunga i czy wymiana naprawi problem czy z kazdym samsungiem bedzie to samo ;/
rozumiem ze koniec porad ?? Czyli co to jest wada mojej nagrywarki czy wogole tego modelu ?? Czy jest mozliwe ze na jakies 100 plyt (tyle przejzalem ) nowa "sprawna" nagrywarka czytala jakies 8 a reszte widziala jako czyste ?? o to caly czas pytam ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.09.2004
![]() |
Zapewne wada nagrywarki, a nie modelu (po kiego hu*a wypuszczali by naped ktory plyt nie czyta ?? ) Ale jak sam nie sprawdzisz to sie nie dowiesz, wr***243;***380;k***261; tu nikt nie jest, Nostradamusa tez tu nie znajdziesz.
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Może być to wina kiepsko nagranych płyt ![]() Masz przecież możliwość testowania jakości to sprawdź Widzę to tak: Idziesz do koleżanki co ma kompa i zabierasz ze sobą Samsunga Podłączasz Smsunga do jej kompa i sprawdzasz te twoje płyty W międzyczasie ty podłączasz się do koleżanki ![]() Jeżeli jest to samo z twoimi płytami na twoim Samsungu to sprawdzesz na jej czymśtam co ma Jeżeli dalej nic to opisujesz ten problem i dajesz na serwis ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.10.2002
![]() |
Mam identyczny problem.
U mnie wyglada to tak; Nap***281;d nie widzi p***322;yt DVD (tych nagrywanych lae tak***380;e takich) t***322;oczonych. My***347;la***322;em ***380;e to wina nagrywarki i wymieni***322;em na drugi egzemplarz, ale problam ten sam. Aktualnie pisze na dziewiczym systemie (po pelnym formacie) i nadal ten problem jest. Sprawdza***322;em na starszymkompie i dzia***322;a bez problemu. Podpina***322;em w moim na tej samej ta***347;mie co w tym starym kompie i u mnie kaszana. Dodam ***380;e mam p***322;yt***281; g***322;***243;wn***261; MSI KT400 a sprawdza***322;em na MSI KT(chyba)266(napewno).u mnie jest procek athlon 1200MHz, tam jest procek Duron 1000Mhz. Wgrane najnowsze biosy i na plycie i w samsungu. Wgrany najnowszy VIA Hyperion. Czy ktos ma jakis pomysl co to moze by***263;?
|
|