![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.02.2004
![]() |
wpisywalem w wyszukiwarke GS0A i nic poza tym postem nie znalazlo,jesli ktos moze niech poda jak przerobic LITE-ON 451S na 851S
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.01.2004
![]() |
No witam. Ja też przyłączę się do tego tematu. Mam Liteona 451s od miesiąca i znajomy poradził mi odrazu aktualizację biosu z gsb4 na gsb6. Tak też odrazu po zakupie zrobiłem i wszystko jest ok. Pali świetnie zarówno płytki tanie jak i markowe. Osobiście nagrywam na płytkach TDK i VERBATIM. Lubię poprostu dobry towar.Teraz bede próbował przeróbkę 451@851.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
Jeżeli będzie cie stać na droższe płyty to kup LITKA 451S (nie chwaląc się ja go mam).
Jeżeli masz zamiar dużo wypalać i aby nie nadwyrężyć rodzinnego budrzetu masz zamiar kupować najtańsze DVD kup coś droższego np. PIONKA A06 (jednorazowy powiększony wydatek). Mój ziomek znajomek ma taki wypalałem u niego ESPERY (śmiecie), które nie chciały iść u mnie!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.01.2004
![]() |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...highlight=451S
Jeśli chodzi o przeróbkę to polecam Pełna instrukcja link powyżej |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
Witam
Tak sobie czytam i chyba rano polecę po nagrywareczkę (LDW-451S _ BULK+SOFT) kosztuje UWAGA!! jedyne 437zł - to chyba wyprzedają zapasy końcowe i nagrywarki razy 4 znikną. Chyba że się mylę. jeszcze pytanko czy ktoś wie czym się różni 411 od 451 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|