![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
liteon 451S
Witam wszystkich
Jestem posiadaczem wyzej wymienionej nagrywarki dvd i mam maly problem, wydawalo mi sie ze skoro nagrywa plyty DVD-RW to bez problemu bedzie je tez czytac. Niestety tak nie nie jest. Zalezalo mi na uniwersalnosci a w sklepie nie poinformowano mnie ze naped ten nie czyta minusow. Jest jakas softwerowa nadzieja dla mnie ? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
Cytat:
zobacz tu http://www.cdrinfo.pl/software/stron...eid=3358111758
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
No to zdaje sie ze mam problem bo wlasnie zgralem American Pie na esperanze DVD-RW i system uparcie twierdzi ze nierozpoznany format, na takiej samej plycie nagrane zwykle dane tez nie sa widoczne, myslalem ze to wina k3b bo dane nagrywalem pod debianem, ale zdaje sie ze to cos z innego. Od czego zaczac aby sie upewnic czy to naped jest winny czy nosnik czy jeszcze cos innego ? A moze poprostu cos zle zrobilem przy nagrywaniu, flm koipiowalem clonem dvd
|
![]() |
![]() |
#4 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
z esperanzami DVD-RW ludzie mieli już problemy i była o nich mowa gdzieś na forum
problem z nośnikiem rzecz jasna ja sam zaopatrzyłem się w najdroższy (chyba) z modeli DVD-RW VERBATIM x2 i nie mam z nim najmniejszych problemów |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Wgralem jej najnowsze sterowniki z strony liteona i zadnej poprawy nie widze. Jakie plyty bys mi polecil, zeby znow nie okazalo sie ze wyrzucam pieniadze w bloto, mam na mysli minusy.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
wgraj biosa H, przerobionego przez kowanskiego, chodzi mi o bios do 851, wlasnie ten model bedziesz mial jak wgrasz bios. poszukaj na forum, gdzies jest ogromna dyskusja o przerabianiu 451 na 851 albo 812.
osobiscie nagrywa mi lepiej po przerobieni 451 na 851 (nie chodzi mi w ogole o mozliwosc nagrywania x8), ale po prostu wiekszosc ludzi, ktorzy maja 451 przerobili na 851 bioskiem H od kowanskiego i prawdopodobnie jest to najlepsze wyjscie pozdro |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Faktycznie to chyba wina nosnika,verbatima DVD-R wypala i czyta bez problemu. A przerabiac to chyba nie bede bo jeszcze cos s******e
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
hehe, nie bedziesz przerabiac? ![]() ![]() zobaczymy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |