![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.01.2004
![]() |
Plyty DVD a odtwarzacz stacjonarny
Mam mały problemik. Kolega wypalił mi płytki z filmami (platinium, esperanza) w Nero 5.5x i w moim stacjonarnym odtwarzaczu DVD (LG - 3630) obraz przeskakuje szybko w różnym czasie do przodu (np. start filmu -> 2min -> 15min -> 33min -> 80min -> stop płyty, całość filmu trwa ok. 1 minuty
![]() Dzięki z góry za podpowiedzi. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Na jakich plytkach nagral Ci te filmy? Na + czy -? Czy Twoj model dvd to LG DA3630? Na www.lge.pl w opisie tego modelu nie wspominaja o tym ze model ten obsluguje jakiekolwiek dvdr/rw. Plytki ktore uzyles rowniez nie sa najlepszej jakosci. Sprobuj nagrac na pozadnych plytach, najpierw na -, a jesli nie pojda to sprobuj +. Polecam tdk i verbatimy( poczytaj przypiety watek o nosnikach dvdr). Kosztuja w granicach 8-10pln. Wiem ze eksperymentowanie z plytkami jest kosztowne, ale tylko w taki sposob dowiesz sie ktore plytki (jesli wogole jakies) sa akceptowane przez Twoj odtwarzacz.
Powodzenia! |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.01.2004
![]() |
Dzieki za rade. Nagrywalem na dvd-r. Gdzieś wcześniej doczytałem, że z LG sa problemy po wypaleniu plytki w Nero. Wczoraj wypalilem plytke (esperanza x4) w nero 6 zapis x2 i chodzi OK.
|
![]() |
![]() |
|
|