Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.02.2004, 17:26   #1
jopek
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.02.2004
Lokalizacja: Torun
Posty: 24
jopek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy Liteon 451s gry na ps2

witam wszystkich mam prosbe i prosze o porade wypalam gry na ps2 mam taki problem wypalam je na dysan dvd+r wchodzi mi napis tylko playstatin 2 i na przykład loading i to wszystko dalej gra nie idzie na 10 wypalonych gier 2 tylko chodza wypalalem je w alcochol 120% i w nero 6.3.0.3 i teraz nawet probowalem w gamejack sprawdzalem tez na innych nosnikach typu verbatim i tdk i to samo a kolega wypala mi na dysanach i chodzą od niego gry tylko ze ma inną nagryware wiec czy ktos jest w stanie mi podpowiedziec czyja to wina moja ze cos zle wypalam czy wina nagrywarki za pomoc zgory dziekuje.pozdrawiam. Jeszcze jedno czy mozna cos zrobic z ta nagrywara zeby wypalala na 1x

Ostatnio zmieniany przez jopek : 21.02.2004 o godz. 18:00
jopek jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.02.2004, 17:30   #2
yonasz
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.02.2004
Posty: 22
yonasz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam do ciebie pytanko nozesz nagrywac z predkoscia x1?? Bo slyszalem ze trzeba nagrywac wlasnie z taka predkoscia. Ja tez nagralem 3 giery na ps2 na tej nagrywarze i zadna nie chodzi. Ale u mnie nie da sie wybrac predkosci x1 pytalem juz na tym forum ale nikt mi nie pomogl.Na ps2 tez probowalem game jackiem i nero.
yonasz jest offline  
Stary 21.02.2004, 17:58   #3
jopek
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.02.2004
Lokalizacja: Torun
Posty: 24
jopek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez yonasz
Mam do ciebie pytanko nozesz nagrywac z predkoscia x1?? Bo slyszalem ze trzeba nagrywac wlasnie z taka predkoscia. Ja tez nagralem 3 giery na ps2 na tej nagrywarze i zadna nie chodzi. Ale u mnie nie da sie wybrac predkosci x1 pytalem juz na tym forum ale nikt mi nie pomogl.Na ps2 tez probowalem game jackiem i nero.
naj wolniej jak moge wypalic to 2,4 razy i to jest najwolniej
jopek jest offline  
Stary 21.02.2004, 18:22   #4
rork
Guru
 
Avatar użytkownika rork
 
Data rejestracji: 28.07.2002
Lokalizacja: Stargard
Posty: 1,698
rork niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja wypalałem Alcoholem z predkoscią jaka podana na plytke tyle ze na DVD-R i jak narazie na 10 kopii 10 dziala
a Plytki to Vakoss DVD-R
rork jest offline  
Stary 21.02.2004, 19:49   #5
jopek
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.02.2004
Lokalizacja: Torun
Posty: 24
jopek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez rork
Ja wypalałem Alcoholem z predkoscią jaka podana na plytke tyle ze na DVD-R i jak narazie na 10 kopii 10 dziala
a Plytki to Vakoss DVD-R
[/COLOR]tak ale kupowalem gry od kolesia i byly wypalone na dysanach i one chodza bez zarzutow i jeszcze jak masz przerobiona konsole
jopek jest offline  
Stary 21.02.2004, 19:51   #6
yonasz
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.02.2004
Posty: 22
yonasz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
@ Rork nagrywasz na 451s? Mi ten glupi alkohol wykrywa nagryware do miejsca w ktorym mam zaczac nagrywac i w tym momencie nie widzi zadnego napedu a mam jeszcze nagryware cd(rw) LG.
yonasz jest offline  
Stary 23.02.2004, 09:26   #7
rork
Guru
 
Avatar użytkownika rork
 
Data rejestracji: 28.07.2002
Lokalizacja: Stargard
Posty: 1,698
rork niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Yonasz nagrywam na Lite On 401 @ 811 i nie mam zadnych problemow, a co do Alkohola to poeksperymentuj z roznymi wersjami bo roznie dzialaja albo zainstaluj od nowa sterowniki ASPI
rork jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.