![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
![]()
Mam nastepujacy problem. Plyty dvd zasadniczo mialy sluzyc do magazynowania danych, i systematycznego ich aktualizowania/dodawania na nosnik.. ale no wlasnie - okazalo sie ze z sesjami na plytach dvd jest powazny problem. Czytnik dvd (Toshiba SDM1612) ich nie czyta (oczywiscie pierwsza sesje widzi a drugiej nie). A to torche glupio ze nagra sie troche (np. 1 GB) a potem dogra kolejny, ale widac i tak tylko ten pierwszy. Nero zasadniczo ostrzegalo ze tak moze byc, ale mniejsza o to - najwazniejsze jest to ze chcialbym ten problem rozwiazac. Tak wiec mam pytania:
1. Ktore czytniki dvd odczytuja tak nagrywane (z sesjami) plyty dvd+/-? 2. Czy konieczny jest Windows XP (jak to pisze w Nero - ja zas mam Windows 2000 SP4)? 3. Moze Toshiba SDM 1712 lub 1802 juz czyta takie plyty? Z gory dzieki za pomoc. A tak na marginesie.. to taki maly szok ze dvd sa w tej materii tak klopotliwe i w pewnym sensie zacofane w stosunku do plyt CD, gdzie dogrywanie danych to praktycznie standard. ![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you Ostatnio zmieniany przez Martin_TP : 10.11.2003 o godz. 11:36 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|