![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2005
![]() |
z LiteOn 832S na 1653S i dalej problem !!!
kiedyś kupiłem LiteOn 832S x8. wszystkograło dopóki nie pojawiły się masowo płytki x8, bo wtedy nagrywara nie wykrywała ich (na cake 25, 5 wykryła). oddałem do serwisu i ... "dobra wymienili" na LiteOn 1653S x16. Wszystko gra ale ... mam pare starych płytek ActiveJet x4 iiiii .... Nero chce ją nagrac ale po chwili wyskakuje błąd i komunikat że nieprawidłowy dysk !!!!! ponadto zauwarzyłem że (nagrałem 6 i 4 nie działają) jak nagrywam płyte x4 to żadenn czytnik jej nie chce wykryć !!!!!!!!!! jak nagrywam x8 wszystko gra. Ponadto przy tych mniejszych prędkościach nagrywania x4, x6 występują błędy. Nagrywarka jest nowa, dpiero co wymieniona, żadnego oprogramowania tam nie wgrywałem (chyba serwisańci już wgrali). Czy może ten model co dostałem ma jakieś wady
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
skoro pali poprawnie 8x to pal z ta predkoscia
litki sa wybredne na plyty - osobisice uizywam platinium + 8x (ricoh) i verbatimow + (mitsubischi) i te plyty pala sie wysmienicie zadnych nonamow lepiej nie wkladac - bo nawet jesli wypali to za pare miesicy plyte bedzie... pusta (to akurat niezaleznie od nagrywarki - po prostu tanie plyty sa... tanie i nic pozatym) |
![]() |
![]() |
|
|