![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2005
![]() |
Problem Z Lite-on 1633s
Witam... Mam problem z nagrywarką Lite-on dvdrw sohw-1633S nie instalowałem żadnego nowego biosa itp. Problem mój kolega na tym, że płyty dvd +/- r nagrywają się z prędkością max x4.0. Próbowałem zmieniać programy, lecz nic z tego. W nero skacze mi strasznie bufor. O ile mogę prosić o waszą pomoc proszę pomóżcie mi... jestem
![]() PS. Przepraszam za bug w topicu ! nie 1933s, tylko 1633s !!! ![]() Ostatnio zmieniany przez dolek_holla : 03.03.2005 o godz. 00:56 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie dam ci reputy
![]() wlacz DMA na wszystkich kanalach ![]() i next time szukajka - to nie gryzie |
![]() |
![]() |
#3 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
1. forceaspi
2. dma jak napisał kolega wyżej (sprawdź także w biosie płyty głównej) 3. zaktualizuj firmware napędu do najnowszej wersji 4. zaktualizuj nero (pewnie tego używasz) 5. sprawdź taśmę IDE @ICEMAC - nie rozdawaj za szybko ujemnych reputek bo może się to łatwo zemścić na Tobie - jest to pierwszy post tej osoby więc daj mu szansę - powiedz co i jak ale nie wal zaraz ujemnych reput
![]() |
|
|