![]() |
A dzieki, dzieki... nie omieszkam tam zajrzec :spoko:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
Aha... no to zrobie backup, włącze i zobaczmy jak bedzie sie sprzecik spisywał :) ale najpierw sprawdze, czy zrobiony backup bedzie sie odzyskiwał :taktak:
W kazdym razie wielkie dzieki za cierpliwosc i za info :D |
Cytat:
|
Musze powiedziec, ze znalazlem to na TAMTYM forum (Cdfreaks chyba sie nazywa***322;o) ;) i nawet sciagnalem sobie... ale nic nie robilem, bo nie by***322;em pewien czy robie dobrze. Zatem z tego, co widze interesowa***322;oby mnie wypalanie p***322;yt z najlepsza jakoscia, przy niekoniecznie najwyzszej predkosci, czy powinienem wobec tego wybrac EOHT ?
I jeszcze jedno pytanko. Znalazlem gdzies na innym forum (zagraniczne, ale nie CDfreaks, chyba RPC programik, ktory w***322;***261;cza poszczegolne z tych funkcji, z tego co pamietam bez flashowania) Czy to mozna zastosowac bez flashowania, czy lepiej sflashowac i miec "zastosowane od razu"? :) Wiem, ze zadaje moze glupie pytania, ale wynikaja one z mojej niewiedzy... |
Cytat:
Teraz musisz zdecydowa***263; tylko kt***243;r***261; wersj***281; firmware 9P59 dla S chcesz wgra***263; :czytaj: Cytat:
|
Tak? Moze jakis przyklad, ktory sprawi, ze bede wiedzial jakie dane mam podac? :)
|
Poza tym jeżeli chodzi o modyfikowane firmware A czy S to jest kilka ich wersji :taktak:
:czytaj: |
Wersje biosu sprawdzilem czym innym :) ale i tak dzieki :)
Chyba wprowadzam w b***322;***261;d sam siebie i Was, sorry... bios to przeciez firmware ;) ups :gafa: |
Cytat:
|
Cytat:
A co do modelu to rozumiem, ze pytasz o model nagrywarki :pytanie: Jesli tak to jest to 20A4P21C, jesli chodzi o bios to niestety nie wiem, bo za s***322;abo sie na tym znam :smutny: Mam diode "s" i tyle wiem... a moj obecny firmware to *58 |
Cytat:
Ale jak to sprawdzisz? :pytanie: I dlaczego autor takiego firmware mia***322;by go udost***281;pnia***263; calem zniszczenia nap***281;d***243;w? :pytanie: Cytat:
Bo du***380;o ich jest :taktak: BTW Wyci***261;g z regulaminu forum Cytat:
|
Cytat:
A moglbym wiedziec, którą wersje dla mojego modelu moglbys mi polecic ? Cytat:
|
No ta w***322;a***347;nie taki nadruk mia***322;a, z takim czarnym po bokach :) Jak j***261; wyci***261;ga***322;em, to przesz***322;o mi przez my***347;l, ***380;e jaka***347; zbie***380;na z MediaTechem (i r***243;wnie dziadowska) :szczerb:.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:42. |