![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2011
![]() |
Liteon DH20A3P nie widzi płyt DVD+R DL
Witam, tak jak w temacie, mam problem, moja nagrywarka nie widzi płyt DL. Rozkręcałem ją, czyściłęm laser, wgrałem nowy bios i nic. Kupiłem 10 sztuk płyt verbatimów i nagrywarka nie widzi ani jednej z nich, ostatnio kupiłem 1 sztukę w media markt i wszystko było ok, nagrało się bez problemu. Płyty na 100% nie są wadliwe ponieważ każda z nich działa na takiej samej nagrywarce w komputerze mojego brata, dodam jeszcze że z napedem jest wszystko ok, czyta płyty, i nagrywa też, dopiero teraz mam taki problem, kiedyś kupiłem płyty omegi to miałem taki sam problem ale myślałem że to wina płyt ale to samo mam teraz.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Kup plyte Verbatima i sprawdz. Jezeli nagrywarka nie bedzie widziala tego nosnika, to raczej nic jej juz nie pomoze.
![]() |
Tagi |
lite-on, nagrywarka nie widzi nosnikow, problem z plyta dl |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
Kopiowanie DVD - ciekawy problem | Coppermine | Napędy optyczne DVD | 8 | 09.03.2009 19:32 |
LITEON 5235K nie widzi płyt DVD | thico_ | Napędy optyczne DVD | 1 | 29.03.2007 10:18 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |