![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
odtwarzacz DVD RONIN P908
jak pisze w temacie zakupilem odtwarzacz Ronin i niby wszystko jest ok.dzwięk odtwarzany poprawnie i obraz też (ale tylko na orginałach).natomiast gy zaczne odtwarzać na nim plytke wlasnej produkcji (avi -> DVD ;-)) zaczynają sie jakieś kłopoty tzn.po 10-20min odtwarznia dzwięk znika (nie da sie go przywrócić z pilota ani innymi sztuczkami ,dopiero wył/wł pomaga).no i bylo by wszystko ok. po takim zabiegu wszystko pięknie smiga ,ale w połowie filmu saje czas na wyświetlaczu i nie działją żadne przyciski,ani na odtwarzaczu ani na pilocie :-( - wsumie film idzie dalej i nic sie nietnie no ale w końcu odtwarzacz jest nowy wiec wszystko powinno śmigać!!!!
film nagrywałem na DVD-RW na DVD-/+R jeszcze nie próbowałem !!czy może byc to wina RW a możę struktury katalogu VIDEO_TS (authoring robiłem Tmpgenc DVD author).Aha jeszcze jedno jak robiłem kopie bezpieczeństwa np.Matrixa i potem odtwarzałem tak nagraną płytke DVD-R to wszystko śmigało.A może to wina ustawień ![]() miał kotoś podobny problem ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|