Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.12.2004, 02:13   #1
Bialy
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 13.03.2002
Posty: 18
Bialy w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Liteon DVD-RW 1653s jak wypalic <4 ??

Mam Liteon DVD-RW 1653s i mam pytanie jak zmusić nagrywarke żeby nagrywała poniżej x4 ??
Bialy jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.12.2004, 02:21   #2
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
szukaj - taka funkcja na forum nie gryzie bylo nie raz
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 24.12.2004, 02:44   #3
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
jak zrobisz

takie predkosci bedziesz mial dostepne !
przyklad

do sciagniecia http://codeguys.rpc1.org/patchers/dv...her-1.3.18.rar
Dołączone obrazki
Liteon DVD-RW 1653s jak wypalic &lt;4 ??-snap1.jpg 
__________________
zorg jest offline  
Stary 24.12.2004, 12:49   #4
Bialy
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 13.03.2002
Posty: 18
Bialy w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ok dzięki przerobilem BIOS i wgrałem nowy teraz mi nagrywa na x1 x2 itd. ale jak wypalilem płytę na x1 to jest więcej błedów niż na x4 czy to jest normalne czy to z moją nagrywarą jest coś nie tak (nagrywałem na TDK DVD-R)
Bialy jest offline  
Stary 24.12.2004, 12:55   #5
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika icemac
 
Data rejestracji: 24.02.2003
Lokalizacja: śmietnik
Posty: 13,733
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Bialy
ok dzięki przerobilem BIOS i wgrałem nowy teraz mi nagrywa na x1 x2 itd. ale jak wypalilem płytę na x1 to jest więcej błedów niż na x4 czy to jest normalne czy to z moją nagrywarą jest coś nie tak (nagrywałem na TDK DVD-R)

przeczytaj moj podpis to na czerwono

jak masz plytke 4x to wypadaloby nagrywac ja 4x lub jak mozesz to szybciej (choc nie zawsze skutki tego beda lepsze). u mnie verbatim 4x pali sie ladnie 8x, ale najwazniejsze ze stacjonarka to lyka bez zajakniecia

jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT
__________________
Blog o perypetiach z miniakiem
icemac jest offline  
Stary 24.12.2004, 15:47   #6
mbar
Wymiatacz
 
Data rejestracji: 28.12.2003
Posty: 550
mbar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bialy
jak wypalilem płytę na x1 to jest więcej błedów niż na x4 czy to jest normalne
Tak, i nadal nie wiem czemu co chwila ktoś wyskakuje z pomysłem nagrywania 1x lub 2x.
mbar jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.