Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.12.2004, 15:33   #16
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
moge wymieniac do kwoty jaka dalem za litka czyli do 620 zeta
a plex kosztuje 602 zeta wiec sie lapie
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.12.2004, 15:37   #17
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika icemac
 
Data rejestracji: 24.02.2003
Lokalizacja: śmietnik
Posty: 13,731
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
moge wymieniac do kwoty jaka dalem za litka czyli do 620 zeta
a plex kosztuje 602 zeta wiec sie lapie

dobrze zakonczmy juz to czatowisko

lece na chate

BYE

P.S. i tak masz dobrze ze mozesz tak wymieniac
__________________
Blog o perypetiach z miniakiem
icemac jest offline  
Stary 20.12.2004, 23:21   #18
maniek997
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika maniek997
 
Data rejestracji: 22.11.2003
Posty: 319
maniek997 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
moge wymieniac do kwoty jaka dalem za litka czyli do 620 zeta
a plex kosztuje 602 zeta wiec sie lapie
A na jakiej podstawie jeśli można wiedzieć?
maniek
__________________
NEC 3500AG
NEC 3520A
BENQ 1640
XJ-HD 166S
maniek997 jest offline  
Stary 21.12.2004, 00:11   #19
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez maniek997
A na jakiej podstawie jeśli można wiedzieć?
maniek
a na takiez ze sa odpowiednie przepisy
tzn w warunkach gwarancji firmy ktorej biore towar mam prawo do korekty fv po 3 naprawie/wymianie lub do nowego sprzetu - nawet lepszego a i dodatkowo jest na to ustawa - dzwonilem i sie dowiedzialem dokladnie jaka.
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 21.12.2004, 01:17   #20
khamill
BURN, BABY, BURN :)
 
Avatar użytkownika khamill
 
Data rejestracji: 20.01.2004
Posty: 71
khamill zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a tam plextor - na pewno będzie się psuł
__________________
POST WYGENEROWANY AUTOMATYCZNIE
---------------------------------------
powered by: http://www.revoltec.net.pl
khamill jest offline  
Stary 21.12.2004, 10:38   #21
maniek997
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika maniek997
 
Data rejestracji: 22.11.2003
Posty: 319
maniek997 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
a na takiez ze sa odpowiednie przepisy
tzn w warunkach gwarancji firmy ktorej biore towar mam prawo do korekty fv po 3 naprawie/wymianie lub do nowego sprzetu - nawet lepszego a i dodatkowo jest na to ustawa - dzwonilem i sie dowiedzialem dokladnie jaka.
To dałem się oszukać (niewiedza kosztuje).Rok temu brałem litka za ok.630zł, potem wymienili na nowszego(1),potem wziąłem NEca(2) za niewielką dopłatą.
maniek
__________________
NEC 3500AG
NEC 3520A
BENQ 1640
XJ-HD 166S
maniek997 jest offline  
Stary 22.12.2004, 02:13   #22
Glancio
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 26.11.2002
Lokalizacja: Gdańsk
Posty: 11
Glancio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wracajac do tematu, wlasnie chyba przypadkiem mam ta przepalarke i niestety juz sie pierwszego dnia wkurzylem...
oczywiscie przy zakupie jej odrazu sobie kupilem plytke SONY 4,7GB DVD-RW v1.1 DMW47 by potestowac ja... i oczywiscie przepalarka gryzie sie z tym nosnikiem...

zapis z LOG'a z nero:

00:27:38 Zakończono buforowanie plików

00:27:38 Rozpoczęto zapis z prędkością 1x (1*385 KB/s)

00:27:38 Szybkie formatowanie DVD-RW

00:27:42 Rozpoczęto proces zapisu

00:27:45 Nieprawidłowy dysk!

00:27:46 Zapis krótkiego Lead-Out

00:27:48 Zapis z prędkością 1x (1*385 KB/s) nie powiódł się!

*********************************************

ktos moze mi pomoc ? czy to tylko taki przypadek 1/10000 ze taka przepalarka nie wspolpracuje z nosnikiem?

[[ pelny log ]]
Glancio jest offline  
Stary 23.12.2004, 00:46   #23
privaten
Bywalec
 
Data rejestracji: 08.07.2003
Posty: 30
privaten w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
na nowszy i inny

tym razem na plexa 716

wiec dzisiaj powinienem miec jak beda mieli na stanie jak nie to najdalej w srode
A ten Plextor to Liteon czy LG ?
privaten jest offline  
Stary 23.12.2004, 08:22   #24
theVillsound
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 17.11.2003
Posty: 1
theVillsound w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam wszystkich !!! wczoraj kupiłem tego Liteona i zonk ! mam ten sam problem co @Glancio , tyle że na płytkach Esperanza . Co robic ? pozdrawiam !
theVillsound jest offline  
Stary 23.12.2004, 09:29   #25
Bartez
Team Member
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Bartez
 
Data rejestracji: 18.10.2002
Lokalizacja: malopolska
Posty: 4,173
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez privaten
A ten Plextor to Liteon czy LG ?
Plextor to Plextor, a nie żaden OEM
__________________
Pozdrawiam
Bartez

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 23.12.2004, 14:31   #26
ETOMEK
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 19.12.2004
Posty: 3
ETOMEK w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
panowie ten litek elegancko nagrywa na dobrych nośnikach tj TDK VERBATIM itp ale og€lnie lepiej nagrywa się na nim na DVD +R koszują one około 3zł to chyba nie tak dużo na tych tańszych idzie kiepsko to działa w dwie strony nagrasz na tańszym to po jakimś czasie się żdziwisz a na lepszym to się sam przekonasz
ETOMEK jest offline  
Stary 23.12.2004, 14:34   #27
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez privaten
A ten Plextor to Liteon czy LG ?
no niestety zmartwie lub uciesze cie - plextor to plextor nie ma zadnych oemow jego
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 23.12.2004, 16:40   #28
hands0me
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 27.07.2004
Posty: 8
hands0me w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
to teraz ja mam pytanie

kupiłem sobie 1653s pare dni temu, zeby miec mozliwosc testowania płytek i zauwazylem cos ciekawego... Przy wlozeniu plytki do napedu cos tam w nim cichutko pstryka, pryka - czy tak ma być? Na NECu 3500 tego nie ma- NEC po wlozeniu plytki rozkreca sie po czym jak nic sie nie robi ucisza sie, liteon - rokreca sie , zwalnia i pozniej, caly czas cos tam pstryka w srodku. Komputer mam wyciszony na maxa i slysze te dziwne dzwieki, troche mnie to irytuje

Czy posiadacze LiteOna 1653s tez zauwazyli cos takiego? W sumie to nic takiego, chcialem sie tylko upewnic czy to jest normalne, aha jak juz zaczne czytac plyte albo nagrywac, albo testowac w Kprobe to te pykania znika.

Pozdrawiam wszstkich serdecznie.
Wesołych Świąt.
hands0me jest offline  
Stary 24.12.2004, 00:43   #29
Glancio
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 26.11.2002
Lokalizacja: Gdańsk
Posty: 11
Glancio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez theVillsound
witam wszystkich !!! wczoraj kupiłem tego Liteona i zonk ! mam ten sam problem co @Glancio , tyle że na płytkach Esperanza . Co robic ? pozdrawiam !
wgrac nowy bios... tylko nie wiem zbytnio skad go wziac...
chodzi mi przede wszystkim o bios 'firmowy' wydany przez liteona a nie jakies dziwaczne przerobki/mody...
ja tam narazie sie powstrzymuje z aktualizacja bo sie troche boje, bo kiedys probowalem flashowac liteona ltr 40125 oem chyba i cos za dobrze mi to nie wyszlo... komp przy flashowaniu mi sie wieszal... i po 40 minutach wkurzylem sie i zresetowalem.. pozniej odpalilem windowsa i mokro w gaciach mialem bo napedu nie bylo widac... w biosie byl wykrywany, ale juz pod windowsem nie... na szczescie format c i install windowsa pomogl....
Glancio jest offline  
Stary 24.12.2004, 02:51   #30
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
http://www.liteonit.com/ODD/English/...e_dvd%20rw.asp
__________________
zorg jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.