![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2003
![]() |
![]()
Witam wszystkich jestem nowym uzytkownikiem,ale wczesniej sporo przegladalem dzial dvd jak i cala stronke i jest naprawde niezla
![]() Mianowicie mam problem z nagrywarka dvd Liteon LDW-411S kupilem ja kilka dni temu lecz juz mam z nia klopoty,sprawa wyglada tak,jak wiadomo obsluguje ona wszystkie formaty zapisu,no moze prawie wszystkie,ogolnie po zainstalowaniu wykrywa mi ja i chodzi OK,problem pojawia sie w programach do kopiowania wykrywa mi nagrywarke tylko najnowsze nero, nie wiem co jest zle czy nagrywara jest padnieta ale bezproblemowo nagrywa ona tylko plyty o 4 krotnym zapisie,natomiast jesli chce nagrac cos w podwojnej czy pojedynczej predkosci to niby sie nagrywa ale koncowy efekt jest taki ze plyta jest nienagrana i jest pusta. Dzieje sie tez tak ze wlacza sie proces nagrywania mija minuta,dwie i wyskakuje blad nagrywarki,lub tez po kilku sekundach nagrywania wyskakuje blad(jest to roznie),probowalem roznych plyt bo jak wiadomo nie wszystkie nagrywary przyjmuja wszystkie plyty,i jest tak samo Acha pojawia sie tez czasami na poczatku zapisu ze wystapil blad kalibracji. Nie wiem jaka jest przyczna tego ze plyty z 4-krotnym zapisem nagrywa bezproblemu a w podwojnych pojedynczych nie nagrywa wogole,i niewiadomo czemu ![]() Jesli ktos ma taka wlasnie nagrywarke,i ma podobne klopoty lub jezeli ktos wie dlaczego tak sie dzieje lub spotkal sie z podobnymi problemami to bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje. Pozdrawiam @ll
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|