![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
dioda miga jak nie ma nic w buforze
jak nagrywasz 8x to pewno Ci nie nadaza dysk, skoro przy 4x jest ponoc ok przy predkosci 8x jak nietrudno policzyc dane musza plynac 2x szybicej ![]() osobiscie naprawde zalecam systematyczna defragmentacje, a najlepiej osobna partycje na pliczki obrazu, wtedy co jakis czas mozna formatnac i po bolu u mnie jest ok, a nie zawsze tak bylo ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.10.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
smyk:
masz podpieta osobno nagryware pod tasme? jak nie to sproboj tak: pod jedna tasme dysk, pod drugo bagryware i nic wiecej i sporboj tak nagrac, jak nic sie nie zmieni tzn ze cos fuktycznie nie gra... a mi sie juz zaczyna sypac litek... nagrywalem dzis plytke i closing session fix erro czy cos w tym stylu wyskoczyl... no coz... popatrze jeszcze jutro jak bede nagrywal a jak nie to na service jedzie. |
![]() |
![]() |
#19 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
@Edwardo
jak to jest plytka z filmem to jest szansa ze ja normalnie odczytasz, mialem identyczna rzecz i w stacjonarce bylo ok. pewno zalezy od roznych czynnikow, moze mialem szczescie, jak Ci sie zaczna te bledy powtarzac to chyba jednak litek, dobrze ze gwarancja na 2 latka jest, nie? @smyk ja mam athlona 2200xp, 256ddr, 120 barracude i mialem taki problem, ale rzeczywiscie nie byl to swiezy system. zrobo tak jak napisal Edwardo i najnowsze aspi, nagrywaj w nero z jakiegos obrazu, musi byc ok, jak nie to niech sie w serwisie martwia. pozdrovka |
![]() |
![]() |
#20 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
z tego co pisano na tym forum to nie mozna bezkarnie przerabiać nagrywarek i wszystko ma być ok w tych nagrywarkach zastosowane są lasery o innej mocy w 8x jest mocniejszy chyba 30wat a w 4x 19wat czy jakoś tak tak wiec może to być tym spowodowane i to może być przyczyna migania czyli przerw w nagrywaniu wniosek pal na 4x
|
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2004
![]() |
W Nero dioda nie mruga,nawet jak robie inne rzeczy podczas nagrywania DVD.Może ten Alcohol 120% jest jakis felerny,może jakaś nowsza wersja będzie bardziej dopracowana :-)
|
![]() |
![]() |
#22 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.11.2003
![]() |
Hmm, ciezka sprawa - moze ja wylutujesz w koncu ?? to by chyba rozwiazalo problem.
:-))) |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2004
![]() |
ma ten sam problem z nagrywarka sprawdzalem na 3 kompach i n awszystkich ten sam problem oddalem ja do serwisu nie ma sie co denerwowac
|
![]() |
![]() |
|
|