![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.11.2003
![]() |
To jak mam przegrać gre na ps2 poprawnie prędkością x4 na princo,i którym programem najlepiej? Może tą nagrywarką się nie da
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.05.2003
![]() |
Co do programu to niestety nie wiem nawet w którym można wymusić inna prędkość niż zapisan w ADIP a co dopiero taki który robi dobre kopie gier na PS2.
A co do firmware FS0F, nie zaszkodzi. Na stronie chwalą się że poprawiono w nim kompatybilność nagrania z playerami stacjonarnymi i z Xbox a więc i z PS2 powinno byc lepiej, poza tym ludzie twiedzą że poprawiło się nagrywanie płyt standardu "-R". Ale to może na PS2 nie pomóc. Nie wiem... nie mam PS2 i nigdy nie musiałem z tym walczyć. Ale nagranie z image'u ze zdefragmentowanej partycji też może pomóc. Gdzieś wcześniej (jakieś 2tyg. temu) widziałem na tym forum temat o przegrywaniu gier na PS2... może zrób "Search" z frazą "PS2" i/albo "playstation 2" na forum? (hint, na samej górze, link "Wyszukiwarka", bezpośrednio pod bannerem CDRInfo) |
![]() |
![]() |
#3 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.07.2003
![]() |
Witam, spróbuj Alkoholem 120% ja robię tym płytki pod ps2 ( princo, dvision ) i chodzą cacy, prędkość nagrywania x2, palnik tdk. Pozdrawiam wszystkich.
Ps. To mój pierwszy post na forum do tej pory byłem tylko czytelnikiem, i powiem że wiele się nauczyłem i zrozumiałem dzięki forum. Dzięki |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.11.2003
![]() |
Cytat:
jak wypalasz ps2 dvd alcoholem 120% bo ja mam problem z zapisem na dvd-r po zgraniu obrazu na twardziela |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.11.2003
![]() |
co by nie tworzyć nowego zbędnego tematu pytam tutaj:
czy ktoś z was próbował odtwarzać wypalony film na nieprzerobionej PS2 lub wie po prostu, czy to działa czy też nie, bo nie wiem czy ryzykować płytkę? |
![]() |
![]() |
#7 | |
Bywalec
Data rejestracji: 14.07.2003
![]() |
Cytat:
Witam Tak, tzn nagrałem płytke "-" i z góry założyłem że nie pójdzie bo PS jeszcze z plombą gwarancyjną ale dzieciarnia wrzóciła płytke LOTR i o dziwo poszło bardzo dobrze. Żeby było śmieszniej płytki np Princo na stacjonarce Panasonic A350 czasami się tnie a na PS śmiga aż miło. Pozdrawiam P.s. uprzedzając nie robiłem prób z "+" |
|
![]() |
![]() |
|
|