![]() |
Cytat:
Wygląda raczej na sprzedawczyka :> || |
Dobra, przejrzałem testy.:> Nigdzie nie jadę.
Nigdy nie miałem zaufania do Lite-On, a testy na innych forach, odnośnie tego napędu, tylko mnie w tym umocniły. |
Wystarczy że @slawekj powie że nagrywarka jest fuj - i emocje opadają ?
:hmm: |
Cytat:
A testy niestety mówią prawdę i tylko prawdę:taktak: |
Cytat:
Przypomnę ten test KLIK tu praktycznie każdy napęd przekracza jitter, czy to oznacza że te wszystkie napędy są złe ? :help: |
Cytat:
A tak poważnie, to musze już zmienić napęd z obsługą dvd-ram, bo chociaż mój leciwy LG GSA 4040B wciąż ma się dobrze, to nie wiem jak długo jeszcze. Do litków jakoś nigdy nie miałem serca, więc poczekam jeszcze, bo przyparty do muru na razie nie jestem:spoko: |
Cytat:
DVD-RAM + LS :mruga: Bardzo dobra jakość nagrywania płytek na potrzeby NORMALNEGO użytkownika Niedrogi Zobacz zresztą temat o :czytaj: Nie będziesz żałował :mruga: |
Cytat:
Jak napisałem, przyparty do muru jeszcze nie jestem, tak więc jeszcze poczytam i poobserwuję, a nuż coś nowego i niedoścignionego się ukaże;) :D |
|
***346;wietna nagrywarka. Dosta***322;em j***261; w zamian za wadliw***261; SHM-165P6S. LH-18A1P:
Zalety: - prawie si***281; nie nagrzewa - 165.. strasznie sie grzala - obs***322;uguje wypalanie na niskich pr***281;dko***347;ciach co si***281; bardzo przydaje jak ma si***281; starego kompa - 165.. niestety nie - czyta praktycznie wszystko - 165.. malo co czytala nawet sama siebie nie potrafila odczytac - nagrywa tez wszystko bez problemow Verbatimy najlepiej - 165.. no koment - dostosowywuje sobie optymalna predkosc do jakosci nagranego kr***261;***380;ka - czas dostepu do plyty blyskawiczny Male***324;ka wada: - przy rozpedzaniu troche ha***322;asuje ale pozniej kreci cichutko jak myszka Dobry model Polecam ka***380;demu :spox |
Nowy firmware GLOC i HL05
|
Oooo dzi***281;ki za info zaraz zapodam :D
@melag za***322;***243;***380; temat w dziale Flashowanie/Firmware/Podkr***281;canie nap***281;d***243;w optycznych wi***281;cej ludzi zobaczy. ps. to s***261; biny i trzeba wgrywa***263; tym http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=190420 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:36. |